Mit takar a töltött galamb?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször használták rám ezt a szót és csak tudni szeretném hogy magamra vegyem e ? Combra és seggre erősebb vagyok azonban nagyon sokat edzettem ra igy feszes es izmos inkabb de a hasam lapos a derekam vekony a csipom viszont hangsulyos és a mellem is csak 75B szoval nem valami nagy. 157 cm vagyok es 64kg. Mit takar a töltött galamb kifejezés? Dagadt lanyokra mondjak vagy csak azokra akik formásak? Mert kezdek aggodni.2017. aug. 10. 22:00
1/11 anonim válasza:
a szexi kis husis lányokra/nőkre mondják inkább :)
teltebb, de még szexi, vonzó
nekem alapból a teltebb a vonzó, én nem használom, de másoktól hallottam már
2/11 anonim válasza:
Ne aggódj! Azokra mondják akiknek nőies alakjuk van. Nem egy csont és bőr gebék.
Nagyon sok pasi szereti az ilyen nőket! F.
4/11 anonim válasza:
Mert formás, jó alakod van :)
Esetleg egy képpel megajándékozhatsz, nem vagyok rossz ember :D
18/G
6/11 anonim válasza:
Jól lakott gyomrot. :D Olyan nő, aki kicsit túlsúlyos, de még szexi.
8/11 anonim válasza:
google > töltött galamb lány > keresés > képek
9/11 anonim válasza:
engem is illettek már ezzel a jelzővel, csak én nem voltam boldog. én mondjuk erős vagyok pichában és lábban is, felül meg kb, mint egy 13 éves (pushup nélkül). a husis lányokat szokták így nevezni, ha utalni akarnak arra, hogy kövérek, de nem akarják megbántani, csak alig.
10/11 anonim válasza:
A fentebb emlegetett teltebb nőkre a debella jelzőt szokták használni. A töltött galambbal a kicsi, de formás hölgyeket illetik. Mennyire formás? Nem duci, hanem az a van mit fogni rajta típus. Erről persze megoszlanak a vélemények ugye, kinek mi jön be. Van akinek nagyon, van akinek már sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!