Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyesek szerint miért rosszak...

Egyesek szerint miért rosszak a koreai szépségápolási termékek?

Figyelt kérdés
Néhány ismerősöm azt mondja, hogy ők nem használnának koreai termékeket, mert biztos nincsenek bevizsgálva, és biztos vajába rossz minőségűek. COSRX és Benton márkákat használok.
2017. aug. 9. 21:00
 1/4 anonim válasza:
75%
Azert mert olcso,es a legtobb emberben olyan tevhit el hogy csaka markas draga cuccok a jok,szepsegapolas akar ruhak teren
2017. aug. 9. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
30%
Ezek a koreai nők bőrére lettek kifejlesztve, nem az európaira. Nekem ez az egyetlen problémám velük. Az ő bőrük más hatásoknak van kitéve, más igényeik vannak (pl fehérítés).
2017. aug. 10. 07:25
 3/4 Sunshinedoll ***** válasza:
57%

Gondolom az ismerőseidben benne van a kínai=gagyi elképzelés, vagy esetleg úgy gondolják, hogy ami olcsóbb, az nem lehet jó.

Én szeretem őket, nyugati termékekkel együtt használom őket.

Egyébként nincs más bőrük a koreaiaknak meg az európaiaknak, ez baromság lol.

2017. aug. 10. 11:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én rendeltem egy koreai arcmaszkot, és sokkal jobban működött mint egy nem ázsiai termék.
2017. aug. 10. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!