Mi van a tetoválás mellett ill. ellene?
Mellette: tényleg örök emlék, egyedi lehet
Ellene: a nonfi sz@rok nagyon gázak, csak tucatember csináltat olyat, öreg korban rondán fog kinézni a lógó bőrön illetve már simán idősebb korban elég gázul nézhet ki. Égő, ha valaki valami tömegmitát magára nyomat 0 jelentéssel vagy valaki nevét mer demenő', sok helyen munkát se kapsz, ha látható helyen van. Nem kellemes élmény megcsináltatni, nem is olcsó, leszedetni még drágább.
Mellette:Ha nem bánod meg akkor nagyon jól jársz vele
Ellene:Sokan nagyon elhamarkodják,és már 2 év mulva nem is kell nekik.
Én aztmondom,ha valaki tetoválást akar,rajzoltassa meg vagy nyomtassa ki amit akar,ezután tegye be a fiókba és 2 év mulva szedje ki,ha még akkor is aztmondja hogy kell,akkor megcsináltathatja és kisebb rá az esély,hogy megbánja
nekem van tetkóm, érettségi után készült. előtte évekkel tudtam, hogy akarok egyet, a mintában nem voltam biztos. aztán rájöttem mit akarok csinálni az életben és azonnal jött a minta is. egyedi, ötletes, számomra sok jelentéssel bír.
öreg koromban nem szándékozom magam mutogatni(a lapockámon van), úgyhogy lógjon csak, úgysem látja senki. én most vagyok fiatal, most tetszik és kész. a követezőt a lábfejemre csináltatom, emlékül 2 olyan ember után akiket nagyon szerettem. talán még lesz egy a másik lapockámra valamikor később.
olyan helyre nem csináltatnék, ahol egyszerűen nem lehet eltakarni(alkar, stb), esetleg munkában hátrány lehet.
én soha nem fogom megunni a mintáim, mert az életem részei. viszont olyat senki se varrasson magára, amiben nem biztos, ami csak úgy tetszik, aminek nincs jelentése. akkor később utálni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!