Az egyik mellem nagyobb mint a másik, komolyan érdekelne hogy ez mennyire feltűnő?
2017. aug. 5. 21:56
11/20 anonim válasza:
igy nem látni
melltartó nélkül nem tudsz küldeni??
12/20 A kérdező kommentje:
Nekem is a baloldali :) hát akkor.nincs miért aggódnom :)
2017. aug. 5. 22:14
13/20 A kérdező kommentje:
Az nélkül nem szeretnék :)
2017. aug. 5. 22:17
14/20 anonim válasza:
Az ott már a bimbiudvarocska széle? :)
15/20 anonim válasza:
nem a melltartó a baj, hanem h ferdén állsz be és így a job tűnik nagyobbnak, am meg kutya nem tudja h ki vagy így semmi gond ha melltartó nélkül csin képet.
16/20 A kérdező kommentje:
Igen.. :D beszerzek egy nagyobb fehérneműt xD
2017. aug. 5. 22:20
17/20 anonim válasza:
Minden nőnek nagyobb az egyik melle a másiknál. A férfiak heréi sincsenek egy szinten. Amúgy miért érdekel, hogy mennyire feltűnő? Nem értem. Az én heges arcom is feltűnő, mégse érdekel, ha nem tetszik valakinek. Az ne nézzen rám.
18/20 anonim válasza:
Jah minden nőnek nagyobb az egyik.
De általában a bal felünk sem egyezik meg a jobbal.
Am ez tartó nélkül lenne érdekes,arccal,plusz akkor már a puncid milyensége is érdekelne,véleményezném.
20/20 pinkpancser válasza:
Természetest még nem láttam olyat, hogy egyformák lennének! Neked pedig nem feltűnő! Mármint a különbség :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!