Mit tudnék vele csinálni?
Figyelt kérdés
a nyáron volt műkormom és utána a csaj amikor leszedte tett rá UV-s géllakkot amit a múltkor le akartam szedni acetonos lemosoval de nem jött le,utána a neten találtam hogy alumíniumfóliát kell rátenni és pár mp-ig úgy kell hagyni.én ezt megtettem de úgyse jött le végül próbáltam lekaparni de csúnya lett egy kicsit a körmom. utána a műkörmos visszaírt,merthogy írtam neki előtte hogy szedjem le és rohadtul nem úgy csináltam ahogy elvileg kellett volna tehát most kicsit csúnya. aztán kentem rá egy sima fekete körömlakkot meg körömerősítőt de nem tudom hogy szedjem le....mit csináljak? mi van ha ugyanúgy csúnya marad?2017. aug. 5. 20:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!