Sok magyar nő miért "barnítja" a bőrét természetellenessé?
Figyelt kérdés
A barnát idézőjelben értem valójában inkább sárga az, sokuknak foltos az arca smink nélkül. Miért nem tudják elfogadni az eredeti bőr színűket? A szolit is a legtöbb országban betiltották már.2017. aug. 5. 19:10
2/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, engem nagyon taszít a szolis narancssárgás undormány bőrszín.
Mi a jó egyáltalán abban, ha valaki lebarnul? Nem lesz tőle szebb, mint fehéren.
3/8 anonim válasza:
Ha valakinek így tetszik, hát barnítsa. Az ő bőre, az felelőssége, neked semmi közöd hozzá. Ha nem tetszik, nem kell nézni.
4/8 anonim válasza:
A kérdéseden a "magyar nő"-t más nációval is helyettesítheted. Vagy még nem voltál külföldön?
5/8 anonim válasza:
#3, annyi közünk azért van hozzá, hogy a mi TB-nken (is) kezelik utána majd a melanómáját meg a bazaliómáját, amit összeszed.
6/8 Sunshinedoll válasza:
Nem csak a magyarokra jellemző az, hogy barnábbak akarnak lenni. Max más helyeken felfogták, hogy erre nem a szoli a legjobb és legegészségesebb megoldás, helyette önbarnítót vagy spraytant használnak, de a lényeg ugyanaz, hogy barnábbak akarnak lenni.
Gondolom az tetszik nekik.
7/8 anonim válasza:
Jelenlegi tudásunk szerint(kutatások hadával alátámasztva) a szoli a legkevésbé káros mesterséges barnulási mód, mivel a krémek és sprayk is nagyon rákkeltőek.
Amúgy szerintetek a nap az jobb? :D
8/8 anonim válasza:
#7 a nap annyiból jobb, hogy az ingyért van, és D-vitaminnal látja el a szervezetet (a D-vitamin a bőrben napfény hatására képződik, nem szoli hatására). Mellesleg nem kötelező 24/7 a napon állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!