Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire fáj a füllyukasztás?

Mennyire fáj a füllyukasztás?

Figyelt kérdés
Tervezgetem, aki csinálja itt nálunk annak írtam emailt is. Már van egy "lyukam" :D de szeretnék mellé még 1-2-t, ugyanúgy cimpába. Kevésbé fáj, mint porcba? Ez a nő, akit "ismerek" lövővel lyukaszt.
2017. aug. 5. 14:25
 1/5 anonim válasza:
Mindenkinek más a fájdalomtűrő képessége, nekem nem volt vészes cimpába úgy,hogy lőtték :)
2017. aug. 5. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem barátnőm szúrta át. Egészen elviselhető. Nem fogsz belehalni. :)
2017. aug. 5. 15:31
 3/5 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem halok bele, ha a menzesz görcsöket kibírom, semmi se ölhet meg :D csak érdekelnek a vélemények, ami van lyuk, azt csecsemőként lyukasztották.
2017. aug. 5. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 2 hete lyukasztottak +2-t és gyors egymásutánba lőtte be őket. Hát vagy egy óráig olyan volt, mintha rácsaptam volna az ajtót, de ez folyamatosan enyhült, másnapra már csak érzékenyebb volt a fülem, de csak úgy magától nem fájt. Most meg már teljesen rendben van, semmi gond nincs velük :D :)
2017. aug. 5. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!:) nekem is van mindkét fülemben 1-1 lyuk, azt még babakoromban kaptam én is. 3 napja így délután 4 fele lövettem egyet a jobb oldalra a régi mellé. Amikor lőtte be a fülbevalót, akkor nem volt kellemes, viszont túlélhető. Aznap még estig elég kellemetlen volt, ráfeküdni nem igazán mertem, aztán reggel már nem volt se piros, se duzzadt, és nem is fájt azóta sem, csak ha hozzáérek. Másnap elmentem és lövettem még egyet:D 2 hét kb a gyógyulási idő, forgatni kell!! Parfüm nem érheti. Attól paráztam, hogy a víz csípni fogja, de a tusfürdő sem csípi. Ha akarod, alkohollal vagy Tetran kenőccsel kenegesd, de nem is kell nagyon kenegetni, bár én inkább kenegetem Tetrannal.

Van egy ismerősöm, ő neki is cimpába lőtték, csak egy kicsit érte a porcot, és azt mondja hogy az azért még fáj neki.

Sok sikert!:)

16/L

2017. aug. 12. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!