Hallottátok a Miskolci Búzatérnél található Júlia kínai ruhabolt "incidenseiről"?
Már két barátnőmtől is hallottam,hogy a próbafülkében egy süllyesztőt alakítottak ki,ahonnan az "áldozatokat" a pincébe "ejtik"!
A rendőrség is megtalálta őket a bolt pincéjében kopaszra nyírt hajjal,meztelenül,elkábítva.
Tudom fura,de vért is találtak ott,ezért mindenkit arra kérek hogy vigyázzon azzal a bolttal,mert akiktől hallottam nem hazudnának nekem,mellesleg egy tanár is mondta.
Nem tudom,hogy a rendőrség tesz-e lépéseket a bolt bezárása miatt,remélem már rajta vannak.
Ez komoly kérdés! :D
Jesszusom, hogy mit el nem hisznek az emberek:)
HAHÓÓÓ!! Belegondolt már abba bárki is, hogy ott magyar eladók dolgoznak? Mondom magyarok!! Szerintetek hagynák, hogy honfitársaikat kínaiak gyilkolásszák?
Lehet hogy a betevő falatért sok mindent eltűr az ember 1 kínaitól ha az a munkaadója(tapasztalat:)), de könyörgöm (!) azért ez már túlzás lenne, (a havi minimálbérért). Ugyan már!
Utolsó!
Miért csinálsz úgy mintha a mai világban nem mindent a pénz irányítana?
Lehet,hogy te nem lennél kapható pár száz ezerért(vagy akár csak 10-ért)ilyen dolgokra,de vannak emberek akik még kevesebbért is elvállalnak ilyeneket.
A vilaszokat köszönöm,érdekes vélemények vannak:)
De buták vagytok....Remélem hogy ez tényleg nem történt meg.de én nem zárom ki.Még azon gondolkoztok hogy vagy e oan ember magyarországon aki ient csinálna mint eladó..hogy beszál egy ien szervkereskedésbe.Könyörgöm nézzetek már szét magyarországon szerintem több száz rászoruló és elvetemült ember van.akinek a pénz nagy szükség!és lehet hogy nem ő boncolja fel, de a hallgatásért sokat kap..Azt hiszitek hogy egy szervkereskedőnek nagy cucc lefizetni egy szegényt??amikor valaki 1 veséért több milliót is odaadna.
Nem azt mondom hogy biztos hogy megtörtént, de a mai világban már semmi nem lehetetlen...
szóval vigyázzatok!!Jobb félni mint megijedni!!!
mondjuk ebbe a mai világba bármi megtörténhet..de ha egyeseknek úgylátom ide érvek kellenek.pár honlapról másolok most nektek:
Ám kicsit ez a történet furcsa,rengeteg kérdés merül fel evvel kapcsolatban.
-Valyon a tv-be iletve az újságokba miért nem hallottunk/olvastunk erről??
-Ha a szervet kiveszik, utána be is kell ültetni valahol. A vese 48, a máj 23 óráig maradhat beültethető állapotban, de a sikeres beültetés esélye a kivételtől számított idő arányában csökken. A legálisan kivett szervek szállítása éppen ezért országon belül szirénázva száguldó autóval, országok között különgéppel történik. Illegálisan hogyan tudnák megoldani?
-És be sem záratták a boltot???
-Ha igaz lenne a sztori, akkor ha úgy nézzük az a csaj se volt egyedül, akkor mire megy azzal, hogy nem egyedül megy? De egy poénnak jó volt!
De azért láttam érkeztek olyan kommentek is mi (talán) hihető:
-Szerintem nem alaptalan hír ez. Ilyet nem találnak ki! Ennek biztos, hogy volt alapja.
-Biztosan nem alaptalan. Hisz hallani lehet hogy országszerte nem ez a két eset volt összesen csak a többiről nem nagyon beszélnek. Ja és európaszerte pedig több száz ilyen eset volt!!!!! Senki ne menjen egyedül kínai üzletbe!!
-Higgyétek el ez igaz minden,szemtanuja voltam miskolcon a búza téri miskolci kínai ruházat boltjánál,bilincsbe vitték el a kínaiakat és akik ott dolgoztak szégyen szemre magyarokat is!!!A miskolci BOSCHBA dolgozik annak a nőnek a férje akinek a feleségével megtörtént,ez van szervkereskedelem!!!!!!!!!A nőt most is kezelik mert olyan sokkkos állapotban van!!!Senki ne menjen egyedül a kínai boltokba!!!!!
De egyébként ha vkit annyira izgat,mennyetek be nézzétek meg!
Ohh de...és ezek a kínaiak természetesen Kecskeméten és Székesfehérváron is felbukkantak és centire pontosan ugyanigy üzemeltettek bonctermet az üzlet alagsorában...az is igaz ugyabár h mind3 városban a csávó kint várta a barátnőjét...végülis..és persze erről senki se tud se a rendőrség se a kórházak...olyan ez mint a népmesék...valaki elkezdi és terjed tovább...
jah amugy pont ma voltam bent és lásss csodát nyitva van az üzlet sőőőőt olyan aranyosak vtak a zsaruk h kiengedték a kinaikat akik mellesleg magyar nők...mert ugyebár ott magyarok dolgoznak:D
Vicces...talán még hihető is lett volna ha
1. nem ugyanez a sztori terjedne szóról szóra a másik két városba
2. ha esetleg lenne vmi látszata.. pl bezárták a boltot blabla
halljak meg olyan nyugodtan vásároltam bent hogy az már csoda :D:D
Én 1 hete voltam ott . de már elötte hallottam a hírről.
Szoltak, hogy ne menjek oda többet, de barátnőmmel úgy döntöttünk bemegyünk... Egyébként az eladők már elnézést, de elég szegényesen vannak felöltözve, meg látszik rajtuk, hogy nem ápoltak, igánytelenek nagyon! Szóval a kínaiak simán letudják őket fizetni, hogy halgassanak!
Amúgy eszünkbejutott, hogy fel emeljük a próbafülkébe a szőnyeget, hogy mi van alatta, de a függöny alján be lehetett látni, szóval kihagytuk xDD de amúgy szerintem az egész hely elég rémísztő, bár attol még úgyanúgy fogok járni oda :)
Ez am rohadt téves info mert rohadtul nem JúliaXD hanem egy másik kínaiXDXD
(1+1) a parkolóó mellett ha érdekel valakit:P
És am eszed annyi amennyi látszik ha már nem rendes ruha van rajtuk akkir már lefizethető?:D Te higagy gratula:D te biztos jó cuccokba jársz de akkor minek jársz kínaiba??? Meny márkásba ...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!