Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy zajlik egy Krémmánia-s...

Hogy zajlik egy Krémmánia-s adás-vétel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem vagyok jártas a dologban, az oldalon pedig nem találtam választ a kérdésemre. Néhány napja találtam meg a kedvenc parfümöm ott, nagyon megörültem, ezért regisztráltam. Rákattintottam, hogy "Megveszem". A termék foglalt állapotba került. Azóta semmilyen értesítés nem jött, se az oldalon, se az e-mail címemre, ráadásul a hirdetett parfüm is "eltűnt".

Ez mennyire normális? Várjak még pár napot az eladóra (nem is tudok neki privát üzenetet írni)?

2017. júl. 29. 11:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is jártam így. Vissza kell igazolnia az eladónak. De ha esetleg időközben eladta máshol (vagy csak simán figyelmetlen), akkor nem fogja.
2017. júl. 29. 15:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Igen, azt olvastam én is, hogy vissza kell igazolnia az eladónak is, és talán nem jól fogalmaztam meg a kérdést, bocsánat. Inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy úgy működik az adásvétel, hogy a "leütésem" után eltűnik a (pár napja) feltöltött termék, vagy marad a hirdetések között, mint foglalt?!

Bár abból kiindulva, hogy az eladó azóta is kommentelt, leesett, hogy valószinűleg nem jött össze, csak jobb lett volna, ha ezt valamilyen formában velem tudatja.

2017. júl. 30. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!