Melyik szőrtelenítési módra szavaztok?
nem tudom, melyiket használjam, amelyik gyorsan megvan, hosszan tart, nem fáj, de nem túl drága
az epilátorra gondoltam, de félek, hogy nagyon fájni fog, és nem bírom ki
a végleges szőrtelenítés is több kezelésből áll, csaknem hitted, kedves első, hogy egyszeri szenvedés azt' jónapot?! van akinek 3-4, de van akinek 5-6 kezelés is kell, de még akkor se lesz végleges, mert pár év után megint előbukkannak.
kérdésre: én az epilátort túl hosszúnak és fájdalmasnak találtam, ezért gyantázok, az legalább gyors fájdalom, aztán le van tudva :D vagy ha sietek valahova, akkor borotva.
22L
Gyanta.
Nem fáj, ha helyesen használod. A trükk, hogy alaposan rá kell nyomni a lehúzó csíkot, amit ráteszel és utána nagyon-nagyon gyorsan kell letépni úgy, hogy minél közelebb húzd a bőrfelülethez a csíkot. Így szinte nem is érzed, mivel a szőrt nem kitéped a tüszőből, hanem kihúzod. Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!