Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyenge körömre valami otthoni...

Gyenge körömre valami otthoni praktika?

Figyelt kérdés

2017. júl. 22. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Normális kajálás és körömerősítő lakk
2017. júl. 22. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Otthoni praktikának csak a citromos vízben áztatást tudom ajánlani. Napi 10-15 perc.

Ha esetleg szeretnél mégis valami körömerősítő lakkot, én az Avonból rendeltem fél éve, nagyon hatásos. Nem tudom, hogy lehet-e még kapni :)

2017. júl. 22. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem semmi nem segített az ilyen DIY praktikák közül, még az úgy mond körömerősítő lakkok/ kapszulák sem. Azóta van körmöm mióta géllakkozom (én magamnak csinálom) de ha te nem akarsz bajlódni illetve beszerezni a cuccokat egy tanuló körmös 1500 körül megcsinálja neked és 2-3 hétig nincs rá gondod és szépen meg tud nőni.
2017. júl. 22. 22:45
 4/4 anonim válasza:
Én ilyen DIY krémet csináltam:kell bele 2 kiskanál citromlé,2kiskanál olaj (bármilyen) de ha van akkor ricinusolaj és 2 kanál kézkrém
2017. júl. 24. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!