Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyit kell használni a...

Mennyit kell használni a ricinusolajból körömre illetve tényleg növesztő hatása van? Mennyi idő után észlelhető a változás?

Figyelt kérdés

Szerentém megnövelni a körmömet, és egészségesebbé tenni. Ma vettem ricinusolajat, és a kérdésem az lenne hogy csak simán rá kell kenni a körmökre és 60 percet rajta hagyni? Mennyit kell felvinni?

Körömerősítőm is van, ma jött meg a rendelés és azt is használni fogom.

Ha tudtok házi praktikákat is mondhattok ami egészségesebbé, erősebbé teszi a körmöket. Köszönöm! :)

L

2017. júl. 22. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Az olajtól max rugalmasabb lesz a körmöd, de nem fog gyorsabban nőni.

Azt csak vitaminokkal tudod elérni

2017. júl. 22. 11:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Pl milyennel?
2017. júl. 22. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Revalid nekem nagyon jó volt, hajamra szedtem, de a körmöm is megerősödött, sőt a bőröm is simább lett.

Régen sokszor szedtem a kovaföld kapszulát, amit a DM-ben árulnak, nem is drága. Nekem ez erősítette meg a körmöm, ez is hjó a bőrre is.

2017. júl. 25. 10:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenképp kipróbálom, köszi a választ! :)
2017. júl. 26. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia. A ricinusolajat Lajos nagyon jó a szempillákra dusitja hosszabitja őket, és a körömreszelő is Jo hatassal van de ne magában hasznald hanem itt egy recept:

2-3 teáskanál kézkrém lehetőleg körömvirágos

1és fel teáskanál ricinusolaj

1és fel tk. citromlé

A kézkrémből a végén ha nagyon folyik nyugodtan tehetsz bele es ha meg jobb hatástalan szeretnél elérni akkor tehetsz bele Egy vitamin kapszulakbol a belsejében lévő e vitamint meg olivaolajat is 1és fél teáskanálnyit de akkor kell még kézkrém. Ezeket jól kutyuld össze majd minden este maszírozd a körömágyadba, körmeidbe

2017. aug. 13. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!