40+ lábméretű lányok! Járnátok olyan pasival, akié kisebb, mint a tiétek?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk egyébként magasabb nálatok (tegyük föl).2017. júl. 19. 02:00
21/32 A kérdező kommentje:
Mit mondanak? Kicsi az orruk??
2017. okt. 18. 14:59
22/32 anonim válasza:
Bocs, én leszek a kivétel, de sztem tök ronda, ha egy nönek ekkora lába van, olyan und nagy tappancsos. Nem jön be.
23/32 anonim válasza:
Volt már rá példa, voltak vicces szituációk, de nem ez volt a fő téma.:) 22/L
24/32 A kérdező kommentje:
Előző: hányas lábad van?
2018. jan. 23. 23:57
25/32 anonim válasza:
#22 áh bocsi, máris megyek levágom.
Pontosan mit kéne kezdeni annak a nőnek akinek szerinted ronda a lába? Menjen el kínába elköttetni vagy mi?
Anno egy 41-es bakancsom adtam el egy srácnak, a vállamig ért kb azért az már egy kis különbség :D
26/32 anonim válasza:
Sosem láttam még pasit akinek kisebb lába volt és magasabb volt nálam, 41-es lábam van, egy sráccal találkoztam akinek 41-es volt, kb a vállamig sem ért, MINDEN nálam magasabb fiú ismerősömnek minimum 2-3 mlérettel nagyobb lába de ha neadj isten találok egy ilyen unikornist akire ez igaz akkor okés, persze, nem zavar.
27/32 anonim válasza:
Hehe, nekem ilyen problémám sosem lesz:D
Jó, tudom, nem rám és a 35-ös lábamra vonatkozik a kérdés:$
30/32 anonim válasza:
Igen járnék,sőt jártam is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!