Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti szerintetek nagy baj az ha...

Szarvas Alex kérdése:

Ti szerintetek nagy baj az ha a jobb fülembe van a piercing?

Figyelt kérdés

Mert anyukám hogy a b...zik lövetik a balba.És nekem a jobba van.

(NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!Köszi:))

2017. júl. 11. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a balba vannak, mert nekem azt mondták hogy a melegeknek van a jobb fülükben.
2017. júl. 11. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Az nem piercing, max fülbevaló és ott hordod, ahol akarod. Jobb, bal, mindkettő... ez a "melegek hordják ott" szöveg alapjáraton nem volt igaz sosem, csak egy belebeszélős marhaság. A homoszexualitás abszolút nem függ semmilyen testékszertől vagy tetoválástól, de még az öltözködéstől sem! A melegek nagy része teljesen átlagos hétköznapi kinézettel rendelkezik, néha még kicsit csúnyábbak is. (Persze akad köztük "helyes" is.)

Anyukádnak csak egy nagyon hiányos és ok nélküli sztereotípiája van. Ne foglalkozz ezzel.

2017. júl. 12. 07:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:D
2017. júl. 12. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!