Van itt olyan feleség, aki az esküvője után rövidre
vágatta a haját? Tanácsot szeretnék kérni. Privátban
is írhattok.
Igen, én nem sokkal utána fiúsra nyírattam magam.
2017. júl. 5. 15:25
Tudom hogy nem tartozik rám de elmondanátok hogy miért?
A férjetek kérte vagy mások izéltek hogy asszonyosnak kellene kinéznetek?
A fiús mit takar? Valami szebb vágást vagy az öcsifrizurát? Jól áll egyébként a rövid haj?
Bocsánat de én nem értem hogy miért kötik néhányan az öregasszonyos meg az öcsihajat össze az esküvővel meg a házassággal?
Nekem is volt rövid hajam, bőven az esküvő előtt de nem fiús és nekem jól is állt, nem úgy ahogy az asszonyos hajak általában a viselőiknek.
Én nem vágattam le az esküvő miatt, azóta se, sőt pont hogy növesztem. A férjem szerintem elsírná magát ha levágatnám, szerinte a hosszú, ápolt haj a nőiesség egyik legszebb kifejező eszköze.
2017. júl. 5. 15:32
"Bocsánat de én nem értem hogy miért kötik néhányan az öregasszonyos meg az öcsihajat össze az esküvővel meg a házassággal?"
"A férjem szerintem elsírná magát ha levágatnám, szerinte a hosszú, ápolt haj a nőiesség egyik legszebb kifejező eszköze."
Minden szavaddal egyetértek, előző!
Sosem vágatnám le a hajam, nem öcsi vagyok, hanem nő. A férjem sem egy öcsivel akar lefeküdni, hanem egy nővel. Sok vidéki paraszt szokás van, amitől a plafonra kerülök, ez is köztük van.
Volt már rövid hajam, 8 évesen. Állandóan fiúnak néztek. Köszi, annyi épp elég volt.
2017. júl. 5. 16:56
Remélem be is daueroltatod a rövid hajadat. Csoro férjed. Aztán meg sírsz hogy megvagy csalva mert ugy nézel ki mint egy idősödő férfi.
2017. júl. 5. 16:59
Én sem hoznám összefüggésbe a rövid hajat azzal,hogy valaki férjhez megy.Ez a hajvágásos dolog inkább az életszakasz váltással függ össze.Sok nőnek erőt,önbizalmat ad,hogyha egy újrakezdésnél frizurát vált,nem csak a hossza de akár a színe is.Számtalan példa közül a legelcsépeltebb amikor szakítás után frizurát vált valaki.Könnyebb a belső megújulást elindítani egy megújult külsővel.A házasság is egy új élet kezdete,ahogyan az anyaság is,ilyenkor a nők szeretnek megújulni.A rövid haj az erő, a magabiztosság szimbóluma,és így hogy "rövid haj" számtalan frizurát takarhat,pixie,tüsi,bubi,göndör,stb.Sok nőies és szexi fazon is van.
2017. júl. 5. 17:46
Vágasd le rövidre, hízz el, soha többet ne szexelj! Csodás lesz meglátod. Révbe értél, elérted életed célját!
2017. júl. 5. 18:14
Azért miközben lepontoztok, vigyázzatok, nehogy ragacsos legyen az egér a hatodik szelet csokitortától amit épp majszoltok! ;)
2017. júl. 5. 19:17
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Emellett azt sem tudja senki, milyen frizuban gondolkodom, hogy a hajvágás hogy függ össze az esküvőmmel, senki nem tudja, elhízott feleség vagyok-e, de azért jön a kőzápor. 😁
En levagattam, mert csak az eskuvo miatt novesztettem a hatam kozepig, es mar nagyon kenyelmetlen volt. Meg nekem nem is all annyira jol a hosszu, mert nem egyenes a hajam. (nem is gondor) Viszont hosszu hajbol konnyebb alkalmi frizurat kesziteni. De alig vartam hogy tul legyunk az eskuvon es mehessek fodraszhoz. A naszutra mar allig ero kleopatra frizuraval mentem, es sokkal praktikusabb is volt, mert a strand utan gyorsan megszaradt. :)
2017. júl. 6. 22:36
Én is levágattam az esküvőm után a hajamat. Idén tavasszal házasodtunk össze. Korábban nekem is majdnem mindig hát középig érő hosszú hajam volt. Egy alkalommal vágattam vállig érőre, de akkor megbántam. Annak idején valahogy nem tetszett. Most viszont az esküvőnk előtt már elhatároztam, hogy idén nyáron egy kicsit radikálisabb változást szeretnék. Innentől inkább a praktikusságra törekszem. Nem volt konkrét elképzelésem, ezért elmentem a fodrászhoz és mondtam neki, hogy első körben kb olyan 15cm-esre vágja és majd ha meglátom magam a tükörben akkor eldöntöm, hogy akarok-e még többet is vágatni. A 15cm-et még mindig picit soknak találtam, úgyhogy mondtam a fodrászomnak, hogy mehet még belőle. Végül olyan 7cm-es hajnál álltunk meg és azóta is olyan van.
2017. júl. 23. 16:03
Kapcsolódó kérdések: