Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Notino-n vásárolt parfümön...

Notino-n vásárolt parfümön nincs batch kód?

Figyelt kérdés
Ma érkezett meg a Notino-tól rendelt parfümöm, és sehol nincs rajta semmi szám. Már többször néztem végig alaposan mindenhol dobozon, és üvegen is.
2017. júl. 4. 18:38
 1/5 anonim válasza:
100%
Ha az eredetisége miatt kérdezed akkor valószínűleg eredeti a termék. Nemrég vásároltam notinorol olyan parfümöt amit előtte már vásároltam boltban. Illata is megegyezett, illetve Alaposan végignéztem h minden felirat stimmel e sőt végig is tapogattam. Ha nem erre voltál kíváncsi akkor sorry targytalan amit írtam.
2017. júl. 4. 19:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Igen az eredetisége miatt aggódom. Nem találok rajta sehol batch kódot, ami igazolná hogy eredeti, pedig már nagyítóval is többször végig néztem a dobozt, üveget. Nem is volt olyan nagyon olcsó, 13 ezer Forint volt, ezért már szeretnék eredetit kapni. Minden parfümön kell lennie batch kódnak, ezen nincs. Ha ezt előre tudom, akkor inkább teszek még hozzá pár ezert Forintot, és megveszem parfümériában.
2017. júl. 4. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Na de kifújva milyen? Olyan mint a bolti teszter? Melyik konkrét parfüm?
2017. júl. 4. 22:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, illata olyan mint a bolti teszteré. A boltinak a doboza masszív, kemény, ennek meg olyan vékony kis papír. Chloe- Chloe edp.
2017. júl. 4. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen megtaláltam végül a batch kódot, nagyon halványan, csak nagyítóval látszik. Ez szerint 2011. januárban gyártották. Akkor ezért volt "akciós". Még nincs semmi baja, de gyorsan el kell használnom. Most már tudom, hogy a Notino-n a nagyon kedvezményes árú parfümök régi gyártásúak.
2017. júl. 4. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!