Milyen a pláza cicáknak a stílusuk?
Elég sok van belőlük, kb. minden 2-3. lány ilyen klónozott barbie baba. XD -mert az oké, egy nő legyen nőies...
de ezek kegyetlenek XD én nő vagyok, de kikészülök tőlük...
agyon szolizott bőr, általában hidrogén szőke haj, agyon mázolt kép, és nagyon buták XD
én iss az vagyok állitólag :$ mindenki azt mondja h plázak urva.
akkor leirom h nézek ki :P
vasalt váll alá érő barna haj( de van amikor meghagyom göndören, az vaditó;) ) szemem kivan huzva körbe fekete szemcerkával vagy tussal, műkörmök + 2 gyürü, szoliba én nem járok :O, latex naci valami ultra sexy 10cm vagy afölötti magassarkúval, hoszabb ing ami leér a popsimig és van rajta öv- persze kivágott a dekoltázs ;) mert szép cickóim vannak :$ vagyishát azt mondják O.o és egy playboy-os nyaklánc ami mégjobban odahivja a figyelmet!
mindennap megyek természetesen plázába iss. az összes fiu oda van értem az osztályba:$
kb. ennyi asszem ^^
16/L
Jajj te 16 éves lány, ne égesd a normális plázacicás külsejű csajokat, kérlek szépen...
19L
egy párducmintás vagy fekete cica nadrág, vasalt haj, smink, magassarkú, kis csonka kéztartás, kis táska, valami kivágott felső, és valami csecse-becse... és akkor még nem is mondtam, h ezt lefotózzák az otthoni fürdőszobatükörben a barátnőikkel ölelkezve (a lábgomba krémmel a háttérben) és írják a kommenteket egymásnak:
- jaj de cukiii vagy Lilllly *.*
- nem is tiszta csira a fejem
- jaj de cépike vagy! szerizlek!
- én is (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!