11/23 anonim válasza:
Nekem túl kislányos, semmi melle vagy csípője (valószínűleg feneke se). Mellesleg ijesztően nagy a feje.
12/23 anonim válasza:
Girhes.
És amit az a száj meg fog... nekem ellenszenves.
15/23 anonim válasza:
Ne vegye el a kedved az itteni hozzászólás jelentős része.
A barátnőm is hasonló.
Ebből az alakból bármi lehet még, és így is sokkal jobb mint a donna tonna. Ha kicsit elengedi magát a genetikád és felszeled 5-10 kiló senki észre se veszi mert természetes lesz. Akiknél meg a a combos csajok a nyerők ott 5-10 kilónál már behurkásodik.
16/23 anonim válasza:
Én lány vagyok,szerintem jól néz ki :)
17/23 anonim válasza:
Szerintem is jól néz ki nekem tetszik. Mindig is tetszettek a nagyon vékony lányok. 27F
18/23 anonim válasza:
Határeset. Számomra ez már egy kicsit túl vékony, de ha általánosságban nézzük, akkor szép alakja van.
19/23 anonim válasza:
#15: Míg a homokóra alkat (a legtöbb "tonna donna" az) a mellére, fenekére, combjaira hízik, az ilyen alkat leginkább a hasára (ha tud). Szóval hurkák ide vagy oda, ez a típus sosem lesz ennél nőiesebb. Az meg jó, hogy természetesnek tűnne, ha feljönne rá +10kg, mivel annyi volna kb. az egészséges súlya.
20/23 anonim válasza:
Attól hogy valakinek akkora segge van mint a ház meg meghízik felkarra meg mellre attól nem lesz homokóra alakjuk.
Hát... én még kövér nőt nem láttam lapos hassal... de ha te láttál a magazinokon kívül akkor mutasd meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!