Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MIért nem tartjátok szépnek...

MIért nem tartjátok szépnek Palvin Barbit?

Figyelt kérdés
Nemtudom miért de itt Gyakorin gyakran belefutok olyan válaszokba ,kérdésekbe amiben Palvin Barbarát szidják.SZerintem gyönyörű szép.AKi nem tartja annak miért nem?MI nem tetszik nektek benne
2017. júl. 1. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Az hogy feltekenyek :DD szidjak ossze vissza de akarmelyik ele oda allna, akkora merevedesuk lenne hogy Barbi szemet kiszurna.
2017. júl. 1. 11:12
 2/9 anonim ***** válasza:
35%

Egyértelműen irigység miatt.

Minden celebet sztárt fikáznak az emberek de csak mert irigyek.

2017. júl. 1. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Én nem vagyok rá féltékeny,de Palvin Barbi számomra nem különleges. Valamilyen szinten szép, de szerintem nincs benne semmi rendkívüli. A személyisége az meg szerintem undorító.:)
2017. júl. 1. 12:08
 4/9 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem bármelyik középsuliban vagy olyan lány mint ő... sőt szebb is.

Az értékei kb hogy eladhatóvá tették a nevét.

Sem alakra, sem arcra nem olyan nagy szám mint amennyire foglalkoznak vele.

2017. júl. 1. 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:
16%

De milyen a személyisége, hogy valaki undorítónak tartja?

Szerintem szép nagyon az arca.

2017. júl. 1. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:
9%
sztem a világ legszebb nője! (de csak arcra!)
2017. júl. 1. 23:35
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Rossz a megközelítés. Nem utálják, vagy legalábbis őt magát, csak senkit nem érdekel, minden vele van tele azt közben semmit nem csinál csak mutogatja magát mindenféle hulladék celebekkel. Ez pedig jogosan irritálhatja a dolgozó embert. De ennyi. Valóban nem csúnya, de sokkal szebbek is vannak nála, én nem utálom, szimplán le se szrom.
2017. júl. 13. 13:25
 8/9 anonim ***** válasza:
A kb. az összes beállított képe annyira mű, de gondolom ez egy ilyen szakma. Viszont szerintem alapból menyétfeje van, de hát kinek mi jön be.
2017. aug. 13. 18:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Szép,de interjúkban egy buta kis ....Amiket én láttam.
2018. febr. 10. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.