Nemtudom miért de itt Gyakorin gyakran belefutok olyan válaszokba ,kérdésekbe amiben Palvin Barbarát szidják.SZerintem gyönyörű szép.AKi nem tartja annak miért nem?MI nem tetszik nektek benne
2017. júl. 1. 10:43
1/9 anonim válasza:
Az hogy feltekenyek :DD szidjak ossze vissza de akarmelyik ele oda allna, akkora merevedesuk lenne hogy Barbi szemet kiszurna.
2017. júl. 1. 11:12
2/9 anonim válasza:
Egyértelműen irigység miatt.
Minden celebet sztárt fikáznak az emberek de csak mert irigyek.
2017. júl. 1. 11:41
3/9 anonim válasza:
Én nem vagyok rá féltékeny,de Palvin Barbi számomra nem különleges. Valamilyen szinten szép, de szerintem nincs benne semmi rendkívüli. A személyisége az meg szerintem undorító.:)
2017. júl. 1. 12:08
4/9 anonim válasza:
Szerintem bármelyik középsuliban vagy olyan lány mint ő... sőt szebb is.
Az értékei kb hogy eladhatóvá tették a nevét.
Sem alakra, sem arcra nem olyan nagy szám mint amennyire foglalkoznak vele.
2017. júl. 1. 12:20
5/9 anonim válasza:
De milyen a személyisége, hogy valaki undorítónak tartja?
Szerintem szép nagyon az arca.
2017. júl. 1. 22:50
6/9 anonim válasza:
sztem a világ legszebb nője! (de csak arcra!)
2017. júl. 1. 23:35
7/9 anonim válasza:
Rossz a megközelítés. Nem utálják, vagy legalábbis őt magát, csak senkit nem érdekel, minden vele van tele azt közben semmit nem csinál csak mutogatja magát mindenféle hulladék celebekkel. Ez pedig jogosan irritálhatja a dolgozó embert. De ennyi. Valóban nem csúnya, de sokkal szebbek is vannak nála, én nem utálom, szimplán le se szrom.
2017. júl. 13. 13:25
8/9 anonim válasza:
A kb. az összes beállított képe annyira mű, de gondolom ez egy ilyen szakma. Viszont szerintem alapból menyétfeje van, de hát kinek mi jön be.
2017. aug. 13. 18:16
9/9 anonim válasza:
Szép,de interjúkban egy buta kis ....Amiket én láttam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.