Csak szerintem csúnyák az ilyen erőltetett, szoli barna bőrű nők?
Figyelt kérdés
Ráadásul ez a nő olyan buta, hogy kifekszik a napra, és azt állítja védi a bőrét:
2017. jún. 29. 18:11
1/12 A kérdező kommentje:
2017. jún. 29. 18:12
3/12 anonim válasza:
Én mindig irigyeltem az ilyen barna bőrű lányokat, mert nekem nagyon fehér bőröm van. De aztán eszembe jut , hogy a szolitól úgy fognak kinézni 30 évesen, mint egy shar pei.
4/12 A kérdező kommentje:
Majd öreg korukra tiszta aszott és ráncos bőrűek lesznek. Ugyanis mindent műtétekkel sem lehet elrendezni, ha a nyakuk is öregszik, azt úgy sem tudják megműttetni. A bőrrákról meg nem is írok. Szerintem a természetes bőrszín a legszebb.
2017. jún. 29. 18:46
7/12 anonim válasza:
Ez már egy túlzás. De van aki könnyen barnul, pl apám és az egyik fiam is, ők két nap nyaralás után már így néznek ki.
8/12 anonim válasza:
Az. Volt egy osztálytársam gimiben, természetes tejfölszőke és porcelánbőrű. Nagyon szép lány volt, igazi természetes szépség. Aztán 9. közepén rájött valami és elkezdett szolizni, gyanítom a többi lányt utánozta akik már akkor is rendszeresen szoliztak. Télen nyáron barna volt, de nem is szép csokibarna hanem ilyen narancsos mint egy sültcsirke. 12.re kb. 30-nak is kinézett, annyira aszott és száraz bőre lett. Meg tele lett ilyen fura foltokkal. annyira csúnya lett szegény de nem értem a mai napig hogy láthatta magát szebbnek ronda égett bőrrel.
9/12 anonim válasza:
Csodálkozol, amikor főműsoridőben a bőrgyógyász (!) képes azt nyilatkozni, hogy érdemes mértékletes szolizással megedzeni a bőrt a nyaralás előtt?
Ha még ő se tudja, hogy a barnulás már a bőrkárosodásra adott pigmentreakció, akkor mit vársz a HP szintűektől?
10/12 anonim válasza:
Ez a nő alapból elég prolin néz ki :D szerintem se szép az ilyen bőr, ráadásul nem sok intelligenciára vall
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!