Nem értem, hogy egyes fiúk miért borotválják a lábukat. Szóval? Lányok véleményére is kivancsi vagyok. Ki szereti, ha egy fiú lába le van borotválva?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 06:46
1/9 anonim válasza:
Én már attól is besokalok ha a hónaljukat lecsupaszítják:S
2/9 anonim válasza:
Azt sem érted, hogy valakinek miért hosszú a haja, másnak meg miért rövid? Miért festi valaki magát, miért nem?
Mindenki a saját egyéniségének megfelelően alakítsa az életét(és testét), ez pedig téged ne zavarjon.
3/9 anonim válasza:
a csupaszbéka pasik nem is férfiasak
5/9 anonim válasza:
Na, én nem szeretem, az biztos.
22/L
6/9 anonim válasza:
Szerintem elég b*zis, ha egy férfi borotválja a lábát. Hónalj esetében kifejezetten higiénikus, ha csupasz, de a lábon igenis legyen szőr! :) Aki az egész testét (beleértve a mellkasszőrzetét és a farkát is) lecsupaszítja, szerintem nagyon visszatetsző.
Az én Párom csak a hónalját borotválja, máshol nem :)
24/L
7/9 anonim válasza:
b*zis... a legjobb ha szőrös és vádlis :DD xD
8/9 A kérdező kommentje:
jaja:D...szoros, vadlis a legjobb;):D
2010. aug. 18. 14:37
9/9 anonim válasza:
Lehet bu×is de egyes esetekben le kell borotválni. Pl ha valaki olyan sportot űz mint például a thai-box vagy k1 vagy ilyesmi akkor ott kötelező. Persze ha meccsed van, ha csak hobbi szerűen csinálod akkor nem. De azért kell mert ha felszakad a bőr és belemegy a szőre az fáj is meg fertőzés veszélye is fenn áll. Szóval ha láttok ilyen sportosabb férfit akinek le van borotválva a lába nem biztos hogy neki az jó meg tetszik csak ezt kell tennie. Jó nekem sincs le borotválva a lábam, szerintem is hülyén néz ki. De így van! 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!