Van különbség a 30ml-es parfüm vagy 5ml-es parfümminta
között?
Figyelt kérdés
A 30ml-es 7500ft, az 5ml-es pedig 860ft. Tehát ha ebből veszek hatot, hogy 30ml legyen, még mindig csak 5160ft. Rosszabb valamivel a minta? Gondolok itt pl. olyasmire, hogy mivel kisebb, kevesebbet permetez, így nem annyira tartós vagy érezhető az illata, vagy több kell belőle, hogy megfeleljen a nem mintával mindenben, mondjuk hatósugár, intenzitás...?
Nyilván nem a 30 milisből van a minta, hanem a 100-asból, ami mondjuk 12000, de lehet hogy van 100 milis teszter, ami már csak 8000.
Az igaz, hogy kisebbet permetez, de ez csak annyi különbség, hogy kettőt kell fújni ahhoz, hogy ugyanannyi jöjjön ki.
2017. jún. 25. 14:55
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor lényegében jobban megéri a több minta mint a legkisebb kiszerelés. Persze amennyiben nem akarok 100ml-t.
A válaszod első felét nem igen értem...Szerintem nem lehet meghatározni, hogy egy minta melyik kiszerelésből van, hisz elvileg mindegyik kiszerelés ugyanazt a parfümöt tartalmazza.
2017. jún. 25. 15:08
3/12 anonim válasza:
Gondolom a notino-t nézed, ott nem gyáriak a minták.
Itt látszik hogy van gyári 5ml-s, meg notino-s 5ml-s. Az meg pontosan úgy készül, hogy fognak egy üveg parfümöt, és kifújják a mini parfümszóróba.
2017. jún. 25. 15:34
4/12 anonim válasza:
Amúgy szerintem inkább azért éri meg, mert vehetsz öt különbözőt és nem unod meg.
2017. jún. 25. 15:36
5/12 A kérdező kommentje:
Hmmm...ez érdekes...
Mostanában én is kezdek rászokni, hogy a nagy kiszerelés helyett inkább több kicsit veszek meg, azaz több 5ml-es mintát, épp azért amit te is írtál. Csak ami jobban tetszik, abból meg kevés az 5ml. Egyébként köszönöm a válaszaidat.
Ja, és igen, notino.
2017. jún. 25. 15:53
6/12 anonim válasza:
A neten olvastam, hogy a kis parfümminták előbb megromlanak, mint a teljes üveges parfümök + párolognak is!
2017. jún. 25. 22:12
7/12 anonim válasza:
Tele vagyok 1 és 5 mls mintákkal, egyik se párolog, megromlani meg nem igazán van idejük. Egy volt amit a kb 80-ból rossznak ítéltem, de az akkor már kb másfél éves volt és megkezdett. Mondjuk nem egy nagy veszteség :p.
2017. jún. 26. 00:17
8/12 A kérdező kommentje:
Abban segítenétek, hogy honnan érdemes még rendelni a notinon kívül, melyek a megbízható parfümös oldalak? Ja, és véleményeket hol lehet még olvasni a krémmánián felül?
2017. jún. 26. 07:58
9/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt a megromlás dolgot jó tudni, mert van mintám, amit tartogatok alkalmakra, de akkor a következő télen elhasználom. Ha jó lesz még akkor...Bááár, többször lehet olvasni, hogy üzletben kirakott teszter is romlott, tehát csak nem a kicsinysége miatt megy tönkre. Csak tönkre menne nagyban is ami kicsiben megromlik.
2017. jún. 26. 08:08
10/12 anonim válasza:
Szvsz azért mehet tönkre a tester az üzletben, mert állandóan fényben van megvilágítva és a fény meleget is ad. Ez mind árt a parfum minőségének. A parfümöt hűvös, sötét, pára mentes helyen tanácsos tartani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!