Cicababás vagy hogy is mondjam műnős amiket csinálok? 18 l
nem szeretem se a nu mellet sem a muszempillat a pothajat meg plane nem.
szerintem ez nem onbizalom amivel te rendelkezel, inkabb nemi ego es nagykepuseg
aki meg allandoan festi a hajat azzal valami tuti nem jo.
A tobbi dolog az rendben van
tegnap taliztam egy ilyen csajjal aki sokat kolt magara...
azt hiszed kene neken egy ilyen? elore elmondom mi lesz a sorsa: 30 korul talalni fog egy vilagi penzes ooyan igazi luzert aki penzeli a felszines dolgait, de a csaj igazabol sosem lesz tokeletesen boldog, kiegyensulyozott, foleg h nem is tiszteli, nem is teljesen vonzodik a csavohoz... ezeknek a tipusu nokre ez a sors jut altalaban. nekem nem kellenek nagyon az ilyenek...
24f
Bocsi, hogy bepofátlankodok, de olyan vicces, ahogy a kérdező és az egyik kommentelő itt egymásra licitálgatnak, hogy ki a szebb. :D :D :D
Most nem tök mindegy?
Szerintem elég, ha az ember a számára fontos emberek véleményére ad. A családjáéra, a barátaira és a szerelme véleményére.
Most nem tök mindegy, hányan bámulnak meg az utcán? A szépség elmúlik, de akit szeretsz, azt 100 évesen is szépnek fogod látni.
19/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!