OTT is kellene szőrtelenítés?
Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 22:06
1/10 anonim válasza:
? Lány vagy? Vagy fiú? Amúgy szerintem mindenképp, főleg nyáron. Bemelegszik a dzsungel, elszaporodnak a baktériumok, büdös is lesz, viszket az izzadságól. Fúj. Már bocsi.
3/10 anonim válasza:
szerintem a talpára gondolt :-D
4/10 anonim válasza:
egyébként nem kell teljesen szőrtelennek lenni, ha úgy jobban tetszik lehet rövidszőrű, fazonra nyírt
6/10 TR75 válasza:
Budapesten nem. Szerintem Kiotóban sem. De Debrecenben mindenképpen.
7/10 anonim válasza:
Anyukád nem engedi, hogy leírd, hogy "fanszőrzet" vagy "nemi szervek"?
8/10 anonim válasza:
Lehetnél konkrétabb is. Amúgy mivel undorodok a szőrtől, így az én véleményem, hogy mindenképp szőrtelenítsd le a nemiszerved
9/10 anonim válasza:
Kicsit konkrétabban kéne feltenni a kérdést. Ha lány vagy, akkor minimum a bikinivonalat szedd le. Ha fiú, szerintem nyírd rövidre. De végső soron Te döntesz a saját testedről.
10/10 anonim válasza:
Attól függ. Én nem szeretem leszedni, semmivel sem higiénikusabb úgy. Vettem egy sportbikinialsót, olyan hosszú, hogy mindent takar, így tudok kényelmesen strandolni, anélkül, hogy feszélyezve érezném magam. Decathlonban vettem.
Ha fiú vagy, akkor meg valószínüleg úgysem látszik. Ahogy neked kényelmesebb.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!