Mikor éri megváltani az olcsó parfümről a drágább parfümökre?
Nagyon hülyèn hangozhat a kèrdèsem, de megpróbálom megmagyarázni.
Nekem eddig mindig csak pár ezres parfümeim voltak. Most megyek majd egyetemre(remèlem) ès nagyon tetszik egy drága(20ezres:/) parfüm illata. Ès szerintetek melyik korban a legkihasználhatóbb egy drága parfüm? Mert pl. általános iskolában elèg hülyèn nèzett volna ki, ha 20 ezres parfümmel fújtam volna magam. De èn mindig úgy gondoltam, h majd ha felnőtt leszek ès lesz elèg pènzem, de minek vonjam meg magamtól ha úgy szeretnèm ès van egy kis règóta fèlre tett pènzem?!
Hát, ha van rá pénzed, akkor. Én az első drágább parfümömet ajándékba kaptam szülinapomra, mikor talán másodéves voltam az egyetemen. Azóta én drágábbakat veszek, mert sokkal tartósabbak és jobban tetszenek nekem.
Ha jelenleg van rá pénzed, és szeretnéd, vedd meg nyugodtan. Nincs abban semmi rossz, ha az ember költ magára :)
Köszönöm a válaszaitokat :)
Akkor szerintem megveszem!:) viszont nem az iskolába járós parfümöm lesz az biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!