Ha EGY dolgot megváltoztathatnál a külsődön, mi lenne
az, és milyenné változtatnád?
Napokig sorolhatnám, de ha muszáj egyet választani, akkor az apámtól örökölt dús, mediterrán bundámat szeretném anyám ritkás, vékony, nem feltűnő szőrszálaira cserélni, hogy ne kelljen non-stop szőrtelenítenem.
2017. jún. 13. 22:03
És az örökké úgy maradna? Pl a -5kg :D vagy visszahízom? Mert akkor mást választok :'D
Amúgy nagyon nehéz választani... olyan sok dolog van :/
Nem akarnék szemüveges lenni, igazából nem a kinézetével van baj, hanem párásodik, nem tudok fekve tévézni, strandon vizes lesz, tesin zavar, nem tudok sima napszemüveget hordani,
egyáltalán ne zsírosodjon a hajam, kicsit lehetne egyenesebb az orrom, kisebb a fenekem stb stb :D
2017. jún. 13. 22:07
Ha mindenképpen kellene választanom egy dolgot, akkor azt mondanám, hogy szeretnék szimmetrikus, feszes ciciket, bár az is nagyon kecsegtető, amit előttem írt az egyik hozzászóló, hogy kiszabaduljak a szőrtelenítés ördögi köréből...hm...ez egy nehéz kérdés:) Ezen kívül még van néhány dolog, persze:) Például örülék neki, ha kisebb lenne az orrom, helyesebb kedvesebb nőiesebb arcom lenne vagy mondjuk pár kilóval kevesebb lennék, de igazából ezek a dolgok nem aggasztanak annyira, ráadásul az utóbbi érdekében magam is tudok tenni. Viszont pl. a melleim olyanok amilyenek, picik, de a méretük ellenére is lógnak és formátlanok, amin igazából egyedül a műtét tudna segíteni, viszont nem szeretnék kés alá feküdni... 18/l
2017. jún. 13. 23:00
Szimetrikus mell dettó :D
A bal oldalam akárhogy edzek egy picit gyengébb...
2017. jún. 13. 23:01
15/22 A kérdező kommentje:
Húha, sokan írtatok. Igen, a -5 kg az úgy maradna :D (jó is lenne :))
Fogaimat tenném teljesen egészségessé és fehérré. Ilyen genetikailag sárgás és hulladék minőségű fogakat örököltem, és volt már, amit ki kellett húzni, mert rossz helyen volt, és normális rágás meg napi 2 fogmosás mellett is nagyon szuvasodott.
28N
2017. jún. 14. 12:47
17/22 anonim válasza:
Én a szemem színét változtatnám kékről barnára.
14F
2017. jún. 14. 15:24
Egy kisebb, íves vagy egyenes orrot szeretnék. 18/l
2017. jún. 14. 16:32
Gerincferdülés helyett egyenes gerinc.
26n
2017. jún. 14. 20:35
Sokat vacakolok a hajammal, mert ezüstfehérre festem/szőkítem, és ez speckó ápolást meg hozzávalókat igényel. Nem csak a pénz miatt, hanem mert a procedúra során sérül is a hajam... szóval, ha lehetne egy kérésem, az lenne hogy legyen ez a természetes hajszínem ^^
2017. jún. 14. 20:37
Kapcsolódó kérdések: