Most már a cipőket is nagyobbra számozzák?
Figyelt kérdés
Hogy a ruhaméret egye nagyobb, az régóta téma (ugyanaz a méret régen kisebb számot kapott, manapság nagyobbat). De tavaly óta, ahányszor tönkremegy 1-1 40-es régi cipőm, ami tökéletesen jó a lábamra, a boltokban nem tudok feltuszkolni magamra, csak 41-eset. Ennek mégis mi értelme van, érti bárki?2017. jún. 13. 12:37
1/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak nőtt a lábad? Mondjuk velem ugyanez van. :D 39-es helyett van, hogy 41-es kell. Leginkább azért, mert túl keskenyre tervezik a mai cipőket. :(
2/5 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet,régebben jó volt a 40, most 41,42 kell.
3/5 anonim válasza:
Én még nem vettem észre, csak hogy keskenyebbek.
4/5 anonim válasza:
Sportcipőknél én is ezt vettem észre, divatcipőknél szandáloknál pedig pont fordítva. Eddig bebújósból és szandálból 38-ast hordtam, mostmár szinte mindig 37-es kell. Bár összevissza vannak számozva. Múltkor a deichmann sztárkollekcióját próbálgattam. Az egyik párból 37-es volt jó, a másikból 36-os pedig ugyanaz az üzlet, ugyanaz a kollekció, hasonló modell, még a polcon is egymás mellett állt.
5/5 anonim válasza:
Évek óta nem nőtt a lábam, mégis egyre nagyobb méretű cipőket kell vennem. Vicces, hogy a 6 éves 37-es szandálom ugyanakkora, mint a 2 hetes 39-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!