A kis melleim miatt, majd szégyelni fogok a barátom előtt levetkőzni, vagy egy strandra elmenni. Volt már valaki így? Mik a tapasztalataitok? 17/L
Figyelt kérdés
Nincs barátom , de ha a jövőben lenne(ès nem kèrem privibe az ajánlatokat) tudom hogy ez lesz, mert kicsik a melleim, ès ezt szègyelni fogom előtte. Volt már valaki így ? Tapasztalatokat, vèlènyeket meghallgatnèk fiúktól ,lányoktól.#mell #szègyenlőssèg
2017. jún. 12. 16:12
1/8 anonim válasza:
Nekem kis melleim vannak, de eddig mindegyik (összesen 3) barátomnak éppen ez tetszett a legjobban. Ök azt modnták - kpülönbözö megfogalmazásban -, hogy a nagy mellek taszítják öket, nekik a kicsi, formás, feszes tetszik csak.
2/8 anonim válasza:
Őszinte leszek:)
Szerintem egy normális fiúnak ez kb tökmindegy.
Amúgy neked mekkora kb? tudsz mutatni hasonlót? Csak mert az én barátnőm is ezzel jön folyton aztán szerintem semmi kicsi nincs benne.
3/8 anonim válasza:
Valszeg pólón át is látni, hogy kicsi, nem fogja meglepetés érni őket, tudják, mire számíthatnak.
4/8 anonim válasza:
15 évesen nekem is kicsik voltak de most vágok 19 és 75 c a méretek,hiztam 5 kilót de am kezd el edzeni és legyen kerek a segged akkor azzal mindent kompenzálja
5/8 anonim válasza:
Van annyi csinos, gyonyoru, kismellu lany. Nem ertem mi a bajod.
6/8 anonim válasza:
Nekem - és még sokan vannak ezzel így - csak a nagy mellek tetszenek, tehát nekem nagyon nem tetszene, de a helyedben ezért nem aggódnék, hisz ruhán keresztül is látszik, nagyjából mire számíthatunk. Tehát a leendő barátodnak valószínűleg így is meg fogsz felelni/tetszeni fogsz.
7/8 anonim válasza:
Legyél az én barátnőm,nekem biztos fog tetszeni. :D
8/8 anonim válasza:
jaj ne aggodj emiatt, mint mar elottem is irtak, ugymond fel fog ra keszulni, hogy kicsi a melled mert latszik poloban is, es egyebkent en is azt tapasztaltam hogy jobban bejon nekik a kis mell.
4es kit erdekel mennyit hiztal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!