Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Utánzat parfümökkel tapasztala...

Utánzat parfümökkel tapasztalatok?

Figyelt kérdés

sima utánzattal már ráfáztam egyszer, nem hasonlított egy illat, amit kinéztem... most találtam olyat, hogy minőségi tervezői parfümök

[link]

talán ezek jobbak lehetnekk? próbálta már valaki?

2017. jún. 9. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát én nem fújnám magamra, elég sok helyesírási hiba van az oldalukon, a szállítási díjat nem is találom (lehet, csak én vagyok béna), mondjuk talán nem vernek át, mert elvileg a futárnak kell fizetni. Amúgy az ára alapján ez is gagyi utánzat, attól még, hogy odaírják, hogy minőségi, nem lesz az.

Az olcsóbb, de nem hamisított parfümök közt is biztos van jó illatú...

2017. jún. 9. 21:20
 2/4 A kérdező kommentje:

4900 felett ingyenes szállítás , de nagy francok mert csak afelett lehet rendelni :D

lehet mégse próbálkozok , már beraktam a kosárba de valahogy nem akaródzik megnyomni a vásárlást :D

2017. jún. 9. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tök kiszámíthatatlan, hogy épp hasonlít-e, vagy sem. Melyik konkrét illat érdekel?
2017. jún. 9. 22:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Naomi Campbell Cat Deluxe at Night

Versace Bright Crystal

2017. jún. 9. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!