Munkahely nem engedi a műkörmöt mit tegyek?
Kicsi korom óta gyengék a körmeim,mindig egy bizonyos ponton beszakadnak sokszor véresre... Reszelni ott már nem igazán lehet...Rakattam műkörmöt es szinte megszűntek a problémáim.Néha így is be-be szakad...
Szerintetek meglehet úgy csinálni,h ne látszódjón,h van rajta valami?
Miért nem engedi a munkahely a mükörmöt? Mert valamivel csak megindokolták!
Ettöl függetlenül a "gyönge" körnöket a müköröm még jobban tönkreteszi, viszont megfelelö ápolás mellett minden körmöt meg lehet erösíteni, olyan nincs, hogy "beszakad" magától.
Elelmiszer csomagolós munka es mivel élelmiszer nem engedik...előtte egy pékségben voltam mirelites es ott engedték...
A körmeim "gyárilag"ilyenek nem lehet velük mit csinálni,műkörömnél is abban a pontban is van,h beszakad.A lábamon is abban a pontban szakad be mindíg...
"Elelmiszer csomagolós munka es mivel élelmiszer nem engedik...előtte egy pékségben voltam mirelites es ott engedték..."
Ilyen helyen tényleg nem szabad(na) mükörömmel lenni, és ha valahol megengedik, akkor az büntetendö lenne.
"A körmeim "gyárilag"ilyenek nem lehet velük mit csinálni,műkörömnél is abban a pontban is van,h beszakad.A lábamon is abban a pontban szakad be mindíg..."
A körmeiddel érdemes lenne egy szakorvost felkeresni, ugyanis ha ilyenek, akkor valami egészségügyi probléma áll mögötte, vagy valami fertözés, vagy valamilyen vitamin/ásványi anyag hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!