Lányok, fiúk! Ez izmosnak számít egy lánynál? Tetszik nektek az ilyen?
Figyelt kérdés
Szeretek edzeni és fitt lenni. Bár még elég sok vár rám, hogy tényleg fitt legyek. :) Szerintetek azért látszik, hogy edzek? Vagy nektek tetszik, ha egy lány enyhén izmos?
L/18
2017. jún. 7. 11:02
51/54 anonim válasza:
Így kerek ja, a saját véleményem miatt lettem 0 százalékra lepontozva, szánalmasak vagytok...
52/54 anonim válasza:
Sokan nem értik a hüvelykujjak értelmét... :D Azt hiszik FB és lájk meg diszlájk,pedig csak hasznosságról szól.
53/54 anonim válasza:
Ha neked ez tetszik, akkor csinald igy. Nem tudom, nekem nem tetszenek az izmos nok. En eleve jo felepitesu vagyok de ha mar edzek azonnal kezdek izmosodni es abbahagyom mert nem jon be. Szeretek noies lenni, de ezt mindeki maga donti el!
54/54 P.player válasza:
Nekem nagyon bejön! Gyönyörű vagy! (Ha szabad megjegyeznem)😉
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!