Lányok, fiúk! Szerintetek melyik haj stílus a jobb? |kép|
2017. jún. 1. 20:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez annyira emberfüggő, nem lehet így konkrétan kijelenteni hogy melyik jobb. Van olyan akinek a rövid kifejezetten előnytelen, másnak meg pont hogy az áll jobban. Ez a tömött fufrus bubi meg eleve csak ázsiai lányokon szokott jól állni, európai embereken nagyon ritka ha előnyös az ilyen. Én személy szerint a hosszút szeretem magamon, egy időben nagyon tetszett a rövid haj aztán mikor levágattam alig vártam hogy megnőjön.
2/3 anonim válasza:
Mindkettő tetszik.
Mindenkinek más áll jó.
És persze, az is számít, hogy milyen a hajad. Kevés, vékony szálú haj nem szép nagyon hosszan, de nagyon jó rövidebb frizurákat lehet belőle csinálni.
Vastag szálú, sok haj szép hosszúnak, viszont nagyon nehéz belőle jó rövidebb fazont vágatni.
3/3 anonim válasza:
Nekem a hosszú tetszik jobban. Sokkal nőiesebb. És amúgy az első megrémít, mert egy csomó horrorfilm gonoszának van olyan haja :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!