Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik az a parfüm webshop...

Melyik az a parfüm webshop amelyikkel már befürödtetek?

Figyelt kérdés
2017. máj. 29. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Az akciosparfüm nagyon jó, egyik nap rendeltem 2 körül és még aznaor feladták. Másnap délelőtt már át is vehettem. Tudom, ez pont ellentétes a kérdéssel, de ha innen rendelsz,tuti nem vernek át.
2017. máj. 31. 19:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért kérdezek csak negatív élményt,mert már nem hiszek a pozitív kommenteknek,de köszi :)
2017. máj. 31. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Hmm, és akkor onnan rendelsz, amiről nem ír senki? :)

Nekem a [link] volt egy rossz tapasztalatom, a fickó (B.P.) maga szállította ki a rendelt parfümöket, de jaj hát szegény "ott vette észre", hogy a honlapján hirdetett ajándék illatmintákat "otthon felejtette". Én azt gondoltam, hogy azért hirdeti a termékeit illatmintákkal, mert neki is érdeke, hogy kedvet kapjak és újabb illatokat rendeljek tőle, de hiába ígérte meg szóban, hogy pótolja, erre nem került sor, egyszerűen "elfelejtett" később már válaszolni is, vagyis egy hót bunkóról van szó, mondjuk ez már látszott akkor, amikor kihozta a cuccot, de azért bíztam az üzleti érzékében...

A másik akikkel volt egy furi tapasztalatom, az a [link] ahol nem tudtam a honlapról rendelni, mert egy egyedi cuccról volt szó, így levelezni kezdtem velük, tök kedvesek voltak, de még szó sem volt vásárlásról, amikor fogták és feladták nekem a terméket utánvéttel postán, ezen kiakadtam, mert ilyen feltételekkel nem tudtam átvenni, utalni akartam a pénzt és postán maradóra kérni a terméket, hogy át tudjam venni - egyrészt, másrészt meg amikor kiderült, hogy csak egy üveggel van nekik, akkor úgy döntöttem, hogy egyelőre nem kérem, hátha jön több, de már úton volt a csomag. Ez eléggé béna volt, próbáltam őket hívni is amúgy, de nem vették fel. Szerinted kiket kerüljünk?

A [link] viszont bejött, olcsón és gyorsan megkaptam a minőségi Bvlgari O.Cr.-t.

2017. jún. 9. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!