Hogyan legyen nagyobb mellem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok
A mellem sose volt nagy de nem is volt baj a mérete pont jó volt de lefogytam miutan ért egy kis lelki "tragédia" es a mellem is kisebb lett
Sportolok is
És régebben mielőtt megjött volna fájt mindig és észrevettem h nő de már nincs így
Nem szokott már fájni se nőni
Mit csináljak h a régebbi méretet vissza kapjam?
2017. máj. 27. 14:11
1/2 anonim válasza:
Biológiát tanultál kislány? Akkor tudhatnád, hogy a mell zsírszövetekből áll és csak hízással tudod növeszteni. Ha nem akarsz hízni, akkor fogadd el, hogy a mellméret genetika kérdése tehát amilyened van, olyat örököltél.
2/2 pinkpancser válasza:
Egyéb beavatkozás nélkül tényleg a hízás az egyetlen megoldás, de gondolom azt nem tervezted. Próbáld túltenni magad rajta, hogy Neked ekkora (bár még fiatal vagy, így nőhet még) és nézd az előnyeit is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!