Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyen nagyobb mellem?

Hogyan legyen nagyobb mellem?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok

A mellem sose volt nagy de nem is volt baj a mérete pont jó volt de lefogytam miutan ért egy kis lelki "tragédia" es a mellem is kisebb lett

Sportolok is

És régebben mielőtt megjött volna fájt mindig és észrevettem h nő de már nincs így

Nem szokott már fájni se nőni

Mit csináljak h a régebbi méretet vissza kapjam?

2017. máj. 27. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Biológiát tanultál kislány? Akkor tudhatnád, hogy a mell zsírszövetekből áll és csak hízással tudod növeszteni. Ha nem akarsz hízni, akkor fogadd el, hogy a mellméret genetika kérdése tehát amilyened van, olyat örököltél.
2017. máj. 27. 15:22
 2/2 pinkpancser ***** válasza:
Egyéb beavatkozás nélkül tényleg a hízás az egyetlen megoldás, de gondolom azt nem tervezted. Próbáld túltenni magad rajta, hogy Neked ekkora (bár még fiatal vagy, így nőhet még) és nézd az előnyeit is!
2017. máj. 28. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!