Szemöldököm aszimmetrikus, van valamilyen megoldás?
Férfi vagyok, kicsit feltűnő, hogy aszimmetrikus a szemöldököm.
van valamilyen megoldás, hogy lehessen valamennyit korrigálni rajta?
utánanéztem: botox, szálbehúzás(kár hogy évente kell ismételni)
Azt tudom, de akkor is nem tetszik nekem.
az jobb szemöldököm kicsit lejebb és jobbra van huzva egy kicsivel.
senkinek sem egyforma teljesen, csak a nők tudják korrigálni azzal hogy szedik, a férfiakat meg khm, vagy nem figyeled, vagy csak a jóképűeket veszed észre, akiknek jó a szimmetriája...
amúgy sajna a szemöldök a csont ívét követi, vagyis ha belenyúlsz a szemöldöködbe, a csontod csupasz íve attól még ott marad, és nagyon látványos lesz.
amúgy ha bevállalnál egy képet, szerintem itt az emberek véleményeznék, tényleg látható-e
a tükör ám nagyon sokat torzít... ha a valóság érdekel, csináltass magadról valakivel pár képet messzebbről (szelfi nem jó!) és azon fogod látni, mit látnak mások.
érdemes lenne kérned egy szemészeti vizsgálatot.
mert ha az egyik szemed esetleg gyengébb, mint a másik, és ezáltal az erősebb szem leterheltté válik (átveszi a másik munkájának egy részét is) az bizony meglátszik előbb-utóbb a szemkörnyéki izmokon, és így a szemöldökön is, ami aszimmetrikussá válik a szemek különböző terhelésétől
Dehogynem! Ezt írtam a #4 válaszban!
ha a szemed okozza, akkor szemüveggel, kontaktlencsével, műtéttel helyrerakható a látásod, ami önmagában is fontos, és ráadásként szimmetrikussá válik egy kis idő múlva a szemöldököd is! :)
amúgy megkérdezhetem, biszex vagy meleg vagy? csak a túlzott elvárásaid miatt gondolom...
akárhogy is van, ne legyél túl szigorú magaddal a külsődet illetően, SENKInek sem tökéletes az arca! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!