Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a hajszín kiknek áll jól?

Ez a hajszín kiknek áll jól?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem fehér a bőröm,zöld a szemem...

-Ez a hajszín jól állna a fehér bőrömhöz??Vagy túl fakó lenne hozzá??

-Világosbarna a hajam, ha legelőszőr beszeretném ilyenre festetni akkor első alkalommal befogná a hajamat ez a szín??

-És melyik márkájú hajfestéket érdemes venni,Melyik tart hosszabb ideig tartósan??

Köszi a válaszokat!

És bocsi a sok kérdésért!:D:D

2010. máj. 17. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
hiába tart egy festék hónapokig. A haj nő és a lenövés miatt 3-4 hetente festeni kell
2010. máj. 17. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:

1. szerintem nem állna jol, de ha elkezdenél szolizgatni akkor jo lenne ez a szin.

2.Igen befogná első festésre, is.

3.Pelette, Wellaton, stb. akármelyik befogja, és anyira egyikse káros.

2010. máj. 17. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem tetszenél, amúgy szolival marhára nem természetes. Szerintem mindenképpen valami meleg színt válassz. A L'Oreal festékei elég jó minőségűek, de asszem azok a legdrágábbak, ha illatszerben keresgélsz. Elsőre valószínűleg hamar ki fog fakulni, de ez attól függ, minek teszed ki a hajad. Festetni amúgy ne festesd 3-4 hetente! Lehet, hogy lenő, de fodrász is azt javasolja, hogy 6 hétnél sűrűbben ne csináld. Ha világosbarna a hajad, akkor nem lesz olyan gáz sztem.

Ha van rá pénzed, akkor elsőre amúgy jobb, ha fodrász csinálja, később majd veszel ugyanolyan v hasonló árnyalatot, és megcsinálod magadnak.

sok szerencsét

2010. máj. 17. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez pont világos bőrrel a legszebb. Barna bőrhöz túl világos a szín.

Világosbarnát szerintem elsőre is befogja mert nincs nagy különbség.

Mindegy milyen márka, a lényeg hogy tartós festéket vegyél, és jól válaszd ki a színt.

2010. máj. 17. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a fehér bőrödhöz egy kicsit sötétebb színnel próbálkozz pl csokibarna szerintem nagyon jól állna! ;)
2010. máj. 17. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Bocsi de aszem egyik kérdésedre se válaszolok, de sztem neked nem csak a szőke hanem a vörös is nagyon jól állna! Nem a sötétvörösre hanem a rézvörösre gondolok, ami természetesnek hat. A zöld szemedhez és a világos bőrödhöz remekül passzolna! Bocsi hogy eltértem a témától!:)
2010. máj. 17. 19:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!:)

Úgy őszintén sztem nem megy a szolizott bőrhöz a szőke,túl természetellenesnek hat.

A világos bőrüeknek jobban áll a szőke azért.Csak azért a nagyon fakó bőrüeknek nem a szőke ajánlott,bár nekem nincs nagyon fehér bőröm az a pont jó van :D

Utolsónak: Gondoltam én a vörösre is mert illene a zöld szememhez. de valahogy mindenki azt mondja,hogy inkább a szőke állna jobban.:D:)

2010. máj. 17. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!