Szolariumban leégtem! Piros a bőröm. Bebarnulhat? Mivel érdemes kenni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 25. 21:07
1/3 anonim válasza:
Szia! Előbb lehámlik az égett bőr, és utána fokozatosan barnul majd be, ha bebarnul egyáltalán. Leégéskor mindig napozás utáni aloe verás nyugtató géllel kentem be a bőrömet. Hallottam laikusoktól, hogy a tejföl is jó lehet, aztán mondta az egyik hozzáértő ismerősöm, hogy ne.
2/3 A kérdező kommentje:
Volt nar, mikor hamlas nelkul is bebarnult csak sajnos nem emlekszem mivel kentük. Neogranormon is jo? Aloét este veszek
2017. máj. 26. 07:47
3/3 anonim válasza:
Az utóbbi két alkalommal én is leégtem, hiába mentem másodjára ugyan abba a gépbe kevesebb időre... nekem csak az arcom hámlott kicsit, de ha kentem volna minden nap rendesen valamivel, akkor nem lett volna baj. Csak testápolóztam pár napig, meg Nivea arckrémet használtam, és nem lett rajtam csúnya hámlás, tényleg csak az arcomon egy kicsi, aztán szépen bebarnultam. Igazából a bőrödtől függ leginkább, hogy barnulni fogsz e vagy csak hámlani. Emberenként változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!