Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az emberek általában figyelik/...

Az emberek általában figyelik/bírálják-e, ha egy lánynak szőrös a lába?

Figyelt kérdés

Nem olyanra gondolok, mint a gorillának; halvány, szinte bőr színű szőke szőrszálak, nem áll ki, a bőrhöz simul. Persze közelről vagy ha valaki azt figyeli, akkor lehet látni.

A kérdés arra irányul, hogy mondjuk az utcán vagy tömegközlekedésen nézik-e az emberek, zavarja-e őket? Szerintetek nagyon gáz?

19L

2017. máj. 22. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha olyan kis pihés, mint a gyerekeknek, még irigyelnélek is és nem szedném le.
2017. máj. 22. 11:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szexi :P
2017. máj. 22. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
A legtobben igen,ettol fuggetlenul nincs joguk beleszolni. Természetes.
2017. máj. 22. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha figyelik is, csak azok akik állandóan szőrtelenitenek, akiknek már rögeszméje ez. De az még nagyon is jó ha picit szőrös vagy pelyhes. A férfiakat meg egyáltalán nem zavarja.
2017. máj. 22. 12:05
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Bizonyára, mondjuk engem még soha nem szólt meg senki, ha szőrös volt a lábam.

Az meg engem nem érdekel, másokat mennyire zavar :D Ne nézzen oda.

2017. máj. 22. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Hat ezt kar volna leszedni, tok folosleges. Ne foglalkozz vele, ne csinalj magadnak belole felesleges nyugot. Nekem ha ilyen lenne, en biztos nem szednem le. Kozelrol meg ugyse nezi senki az utcan a labad, eszre se veszi senki. Meg ez szerintem nem gaz. Az a gaz, ami nekem van... hosszu fekete dus... UTALOM
2017. máj. 22. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!