Hogyan vegyem rá anyum hogy rendeljünk a Wishről? 15L
Anyukád miben kételkedik benne?
Gyanítom hogy a bankkártya adatok közzététele miatt meg hát nyilván a világ másik feléről jönnek a cuccok és vagy megjön vagy nem.
Én eddig 4 terméket rendeltem tőlük és egy kivételével 12-16 napon belül minden megérkezett. Egy olyan termékem volt amire több mint 1 hónapot vártam, de még bőven a határidő alatt volt tehát nem volt jogom reklamálni, és megjött a termék, a csomagolás egyes termékeknél barbár, de magának a terméknek nem lett semmi baja és jó is.
Én azt a fekete arcmaszkot rendeltem a barátnőmnek amiért manapság mindenki megvan hülyülve, és jó a termék. Rendeltem magamnak szerszámgéphez kiegészítőt, picit silánynak tűnik, de nincs vele baj.
Leginkább onnan tárgyakat érdemes rendelni és nem túl drágákat, ruhák terén sokan mondják hogy nem olyan jók, illetve a méretezés kínai szabvány szerint van, csak olyat szabad rendelni aminek a részletes leírásában az EU méret is fel van tüntetve és a véleményezések alapján is jókat írnak róla. Nekem sok ismerősöm vásárol tőlük, nekem fél évembe tellett mire rávettem magam hogy rendeljek, a barátnőm bankkártyája nem alkalmas rá, de nekem van erre alkalmas bankkártyám amit elfogadott. Valóban annyit emelnek le amennyibe kerül a termék. Ha meg esetleg nem érkezne meg valami időben akkor jelezni kell az oldalon, 1 hét türelmet szoktak kérni, utána ismét jelezni kell, és akkor visszautalják a pénzt, és ha esetleg mégis megkapod a terméket akkor megtarthatjátok.
Többen jártak így és korrektnek mondják őket.
Drága műszaki, informatikai cikket sem szabad rendelni mert sérülhet szállítás alatt.
Én szerintem anyudnak mutasd meg az írásomat meg nézzen utána fórumokon mit írnak róla, lehet ő is rákap és fog majd onnan vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!