Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert van ennyire tul hypeolva...

Miert van ennyire tul hypeolva mostanaban az, hogy valaki plus size?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt latom hogy igy meg ugy buszke magara, meg hogy attol hogy duci valaki meg szep stb

Miert, csak a ducibb lanyoknak lehet onbizalom problemaja?...

2017. máj. 19. 15:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Uristen ezt a bolond "nyolcvanikszelles"-t honnan szalajtottak? Nem itt kell kielni a frusztracioid! Nem gondolod, hogyha akkora vagy, mint egy vágási marha, akkor el kellene gondolkozni az eletmododon? Mert egy par ev es a ruha vasarlas lesz a legkisebb bajod... orulsz, ha lesz aki pelenkaz, vagy egyaltalan meg elsz. Bakker. Nem vagy normalis. A melleket meg hagyjuk, 70/D-s melltartot hordok es 45 kilo vagyok 170 centihez. Fogd be a szadat, nagyon tenyerbemaszo vagy. Csodalkozok, hogy valaki nem vagott meg pofan ilyen stilussal. Plane ugy, hogy egyaltalan nincs igazad, de azert fennhangon lokod a hulyesegedet.
2017. máj. 21. 12:23
 12/19 anonim ***** válasza:

Vásárlás téma... Itt vagyok én, 165 cm, 65 kg, soknak tűnHET, de standard, 38-as méretem van, mint a legtöbb nőnek, ebből kifolyólag hiánycikk, mert mind elkapkodják :D

Mellem is normál méret, 80C, nem nagy, mégis mindenhol csak qrwa B kosarassal van elárasztva minden, vagy az extra DD-kkel :D

Akkor kinek a legrosszabb... xD

2017. máj. 22. 10:36
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Én meg egyetértek azzal, akinek "elpattant az agya", mert az valóban úgy van, hogy bemegyek egy random ruhaboltba és önmagukat nőnek nevező korcsokra készült ruhadarabok mindenhol, pedig én nem vagyok 57246xl-es... ráírják egy pulcsira hogy XL, felpróbálom és már elönt az érzés, hogy el vagyok hízva. Nem, nincs szükségem nagy méretű ruhákra a kik-ből, nem vagyok akkora, átlagos a testem, átlagosak a méreteim, de melltartót 5000 alatt még nem találtam magamnak és egy nyamvadt rövidnadrágért is két nyári szezont végigrohangáltam, mire Budapesten sikerült találnom normális áron (4000-5000 ft) kettőt(!). Míg a 40-50 kg-ot épp elérő hölgyek kedvükre öltözködhetnek, megvehetik ami tetszik, nem fog feszülni, ha nincs min feszülni. Minden újságban, minden plakáton, mindenhol, ahol ruhák vannak, a picicicipicipopsi az alap dolog, és én személy szerint örülök, hogy törődnek a nem xs-es mérettel is, hogy nem reflexesen a legnagyobb méretet kapom le a fogasról és még abban is csalódnom kell, hanem amin L van, az tényleg L-es, nem pedig "dagadt b*szadék nézd meg mekkora vagy foggyále"...
2017. máj. 30. 00:48
 14/19 A kérdező kommentje:

Ezzel semmi baj nincs, en sem mondom, hogy legyen mindenki 10kilos. Mind kulonbozunk, ez igy van jol! Csak arra iranyult a kerdes, hogy miert kene hasra esni attol, hogy plus size modellkent buszke magara? Nem azzal van a baj hogy nem anorexias, hanem hogy ez HIR erteku. Ez kb akkora HIR mint andy vajna loarcu felesegerol barmelyik cikk... :D

Engem nem zavar ha valaki teltebb vagy ilyesmi, ha igy erzi jol magat annak orulok. Ha nem, es itt eli ki a frusztraciojat akkor meg emelje fel a szep feneket es menjen edzeni.

Egyebkent van min feszulni a rovidnacinak :D edzek, hasam is kockas, fenekem is feszes kerek, labam is izmos es feszes.. Szoval ezt nem egeszen ertem h honnan jott h lapos lennek.. (Cicin kivul)

Szoval megegyszer mondom: nem bantasbol irtam semmit. Mindenki ugy jo ahogy van. De a ruhaipar szegyen h senkire nem tud (ezekszerint) normalis meretet gyartani... :)

2017. máj. 30. 08:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon mások öröme :) van aki 40 kg-ra büszke, van aki 90-re. Mindkét fajta modellkedhet, ez szerintem nincs felhypeolva.
2017. jún. 23. 23:41
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem zavar az orome! Utolso valaszomban leirtam, hogy szerintem miert van tulhypeolva..
2017. jún. 24. 07:39
 17/19 anonim ***** válasza:
23%

#13-as. Én meg a 44 kilómmal nem tudok rövidnacit venni. Ezer boltot végig jártam, mindenhol felpróbáltam a legkisebb nadrágot, de mind eláll a derekamnál.

Végül megvettem őket így, mert nem szándékozok egész nyáron hosszú naciban mászkálni. Mondjuk nem szívesen hordok rövidet, mert csak jobban látszik, hogy milyen vékony a lábam és beszólogatnak miatta:/

2017. jún. 25. 19:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem mindket felnek nehez. Letudnam loni azokat a kocakat akik ejjel-nappal azt nyomjak, hogy a gebeknek milyen jo. En is voltam girhes. Igen, mar szinte betegesen vekony!! R*hadt sz*r erzes, hogy minden log rajtad es mindenki azzal baszogat hogy elol deszka hatul lec. Ez bennem sokaig olyan mely nyomot hagyott, hogy evekig nem mertem hattal allni senkinek, nehogy meglassak a lapos s*ggem. Igen, sovanynak lenni neha rossz dolog! De ugyanez van a kovereknel. A legjobb baratnom kover es o is kuszkodik a vasarlassal. Semmi nem ugy all rajta ahogy o szeretne, nem mer sok ruhat bevinni, fel hogy megbamuljak. Ket veglet voltunk es midkettonknek nagyon rossz/volt...mindketten takargatjuk magunkat, 0-24be kerdezgetjuk egymast nem nezunk ki hulyen...?? Szoval h*lyeseg azt talalgatni melyik felnek konnyebb. Egyikunknek se konnyu.
2017. jún. 25. 23:53
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez a divat kérdése, jelenleg a Kardashian-féle gömbölyded formák a nyerők, meg gondolom több az átlagtól túlsúlyosabb nő van (legalábbis Amerikában), mind vékonyabb, ezért több támogatója van; meg biztosan van benne valami feminista maszlag is, hogyha már egy nő vékony akkor tárgyiasítható is.

De szerintem csak a divat kérdése, ha a régi korokból indulunk ki, Paris Hilton például full deszka volt, és csont vékony, sőt az akkori filmekből ítélve gáz is volt ha egy lánynak nagy a feneke, ma ez pont az ellenkezője. Érdekes.

2017. jún. 26. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!