Miert van ennyire tul hypeolva mostanaban az, hogy valaki plus size?
Mindenhol ezt latom hogy igy meg ugy buszke magara, meg hogy attol hogy duci valaki meg szep stb
Miert, csak a ducibb lanyoknak lehet onbizalom problemaja?...

Vásárlás téma... Itt vagyok én, 165 cm, 65 kg, soknak tűnHET, de standard, 38-as méretem van, mint a legtöbb nőnek, ebből kifolyólag hiánycikk, mert mind elkapkodják :D
Mellem is normál méret, 80C, nem nagy, mégis mindenhol csak qrwa B kosarassal van elárasztva minden, vagy az extra DD-kkel :D
Akkor kinek a legrosszabb... xD

Ezzel semmi baj nincs, en sem mondom, hogy legyen mindenki 10kilos. Mind kulonbozunk, ez igy van jol! Csak arra iranyult a kerdes, hogy miert kene hasra esni attol, hogy plus size modellkent buszke magara? Nem azzal van a baj hogy nem anorexias, hanem hogy ez HIR erteku. Ez kb akkora HIR mint andy vajna loarcu felesegerol barmelyik cikk... :D
Engem nem zavar ha valaki teltebb vagy ilyesmi, ha igy erzi jol magat annak orulok. Ha nem, es itt eli ki a frusztraciojat akkor meg emelje fel a szep feneket es menjen edzeni.
Egyebkent van min feszulni a rovidnacinak :D edzek, hasam is kockas, fenekem is feszes kerek, labam is izmos es feszes.. Szoval ezt nem egeszen ertem h honnan jott h lapos lennek.. (Cicin kivul)
Szoval megegyszer mondom: nem bantasbol irtam semmit. Mindenki ugy jo ahogy van. De a ruhaipar szegyen h senkire nem tud (ezekszerint) normalis meretet gyartani... :)

#13-as. Én meg a 44 kilómmal nem tudok rövidnacit venni. Ezer boltot végig jártam, mindenhol felpróbáltam a legkisebb nadrágot, de mind eláll a derekamnál.
Végül megvettem őket így, mert nem szándékozok egész nyáron hosszú naciban mászkálni. Mondjuk nem szívesen hordok rövidet, mert csak jobban látszik, hogy milyen vékony a lábam és beszólogatnak miatta:/

Ez a divat kérdése, jelenleg a Kardashian-féle gömbölyded formák a nyerők, meg gondolom több az átlagtól túlsúlyosabb nő van (legalábbis Amerikában), mind vékonyabb, ezért több támogatója van; meg biztosan van benne valami feminista maszlag is, hogyha már egy nő vékony akkor tárgyiasítható is.
De szerintem csak a divat kérdése, ha a régi korokból indulunk ki, Paris Hilton például full deszka volt, és csont vékony, sőt az akkori filmekből ítélve gáz is volt ha egy lánynak nagy a feneke, ma ez pont az ellenkezője. Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!