Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek gáz ha...

Lányok, szerintetek gáz ha egy fiúnak a hasizmai (kockái) aszimetrikusak?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos eléggé el van csuszva az egyik oldal van amelyik feljebb van a másik oldalt meg kicsit lejebb, szerintetek ez nagyon gáz?
2017. máj. 16. 22:42
 1/7 Eric Griffin válasza:
Valaki a kockás hasát gáznak érzi?! Na ez is új.
2017. máj. 16. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Már láttam ilyet,genetika függő.Nincs vele semmi baj.:)
2017. máj. 16. 22:46
 3/7 A kérdező kommentje:
tényleg nem zavaró? csak mert én ahogy nézegetem olyan fura h nem teljesen egyenes
2017. máj. 16. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy csomó embernek aszimmetrikus - genetika, nem tehetsz semmit - de nem is kell. Ha nem csak éhség kockás a hasad, mindenki megemelheti a kalapját, mert munka van benne. :)
2017. máj. 16. 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:

ha zavar, hízz el :D

De tényleg, azért túlzásba ne ess! :D Nem olyan gyakori a kockás has, hogy a lányok még azt is figyelgetnék, szimmetrikus-e...

örülnek, ha kockás (már aki, mert van aki nem szereti)

2017. máj. 16. 23:49
 6/7 anonim válasza:

Én festeni szoktam. Nem unalmasakat, mint a csendélet a virággal meg kopár fallal, meg a tanyát gémeskúttal....

Emberalakokat mindig. Függő vagyok. Fantasy stílus. (szuperhős...stb...) ott elképzelhetetlen a nem kockás has. És mély megdöbbenéssel vettem észre hogy a kockák Soha nem szimmetrikusak. Azt h festek 2 vonattal jár: több kigyúrt testet láttam mint egy átlag és máshogy is látom emiatt. Ha az alak használ tartok a vázlatosan akkor a vonalakat figyelem hogy melyik kocka van feljebb a másikhoz képest( az amúgy párban lévőknek).

Az viszont nem alakult ki bennem hogy ez rossz lenne

"aszimmetrikus"és kész

Szexi és kész.

( ezért tűnik gagyinak ez a példám mert élőben nem sok izmos pasival találkoztam hogy így meg tudjam vizsgálni a kockákat, festés közben meg" mást se" tudok csinálni)

2017. máj. 17. 00:14
 7/7 anonim válasza:
Ajjaj ez az automatikus szójavító....hogy kell ezt kikapcsolni?? :@
2017. máj. 17. 00:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!