Ciki egy fiúnak, ha rövidre vágja a szőrt a lábán?
Figyelt kérdés
14 vagyok és nagyon szőrös a lábam,szeretnén rövidíteni.Szoktak ilyet,nem gáz?2017. máj. 16. 11:37
1/8 anonim válasza:
Engem is zavart kamaszkoromban. Jó ideje gyertyával szoktam rövidre leégetni. Egy idő után kevésbé nő így és ritkábban kell gyertyázni.
2/8 anonim válasza:
de gáz, karon-lábon, ha férfi vagy, bármilyen korban vagy is.
mérhetetlenül B*ZIS!!!
ha a hasadat, mellkasodat szőrteleníted, az ízlések és pofonok kérdése, de végtagokat soha!
3/8 anonim válasza:
Dehogy gáz! Döntse el mindenki, hogyan és mitől érzi jobban magát! Biztosan elérhető, hogy ne tűnjön annyira szőrösnek, bár nem tudom, hogy a rövidítése vagy inkább a trimmelés lenne a jobb megoldás.
4/8 anonim válasza:
Szerintem meg nem gáz, ha nagyon szőrös. Persze ne legyen csupasz, az tényleg fura, de itt most nem arról volt szó.
6/8 anonim válasza:
Dehogy ciki, inkább igényes. :)
Mondjuk én nem rövidítgetem, hanem fullra leszőrtelenítem, mert úgyis hamar visszanő. Ha csak rövidíteném, akkor pár naponta lehetne mindig trimmelgetni.
7/8 A kérdező kommentje:
Levágtam fél centisre,viszont így olyan tüsis,szúrós. Szerintem teljesen le fogom szőrteleníteni.
2017. máj. 18. 05:39
8/8 anonim válasza:
Néhány nap alatt a szőrszálak vége megpuhul. Akkor már nem fog szúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!