Kicserélhetem a piercinget az orromban, ha még nem gyógyult be a luk?
Szia! Nekem nemrég volt egy éves az orrpcm :) én egy hónap után cseréltem először, mikor még picit érzékeny volt. Sokat szenvedtem vele, mert nem tudtam sem az újat sem a régit visszatenni, de húsz perc hadakozás után sikerült. Utána még egy hónapig rendesen be volt gyuladva(első hónapban sem volt szép, mert nagyon érzékeny a bőröm). Szóval szerintem semmiképp ne cseréld még most ki, vagy ha igen, akkor piercernél, és csak akkor, ha már erősebb húzásra sem fáj, és nem érzékeny, ha forgatod. Pálcazárasat pedig CSAK piercernél. (Igen, azt is magamnak próbáltam cserélni, jól kiröhögtek, mikor visszamentem. És nem is volt kellemes, mikor újra átszúrta az orrom a pcvel)
Inkább bírj ki még akár egy-két hetet is, hogy biztosan jó legyen, mert tényleg nagyon gyorsan összehúzódik a lyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!