Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen különbségek vannak a...

Milyen különbségek vannak a következmények között gyantázás és csipeszelés között?

Figyelt kérdés
Gyantázás ritkít, csipeszelés meg se nem ritkít, se nem sűrűsít vagy erősít, ugye?
2017. máj. 15. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csipesszel is ugyanúgy tövestől szeded ki a szálat, mint gyantával, annyi a különbség hogy egyenként. :)
2017. máj. 15. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanaz az eredmény, de a csipesz elég babramunka azért. Sokáig tartana csak azzal szőrtelenítwni. Maximum szemöldökre való.
2017. máj. 16. 15:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Én már nem egyszer kiszedegettem a hónaljamat is csipesszel unalmamban, filmnézés közben, ha már a gyanta amúgy is megritkította szerencsére, csak most eszembe jutott, hogy nem károsabb-e, de szerintem is ugyanaz az eljárás, mint a gyantánál, hogy tövestűl, akkor meg mit számít, hogy hogy, max. türelem kérdése... :)
2017. máj. 21. 00:44
 4/5 anonim ***** válasza:
A hónaljat egy jó csipesszel pikk- pakk ki lehet szedni, de azért a lábamnak nem állnék neki. Ennyire türelmes nem vagyok :-D
2017. máj. 21. 14:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Na jó, az mondjuk azért még nekem sem jutott eszembe... :D Ennyire türelmes/elmebeteg még én sem vagyok... :D (bár közel hozzá... :D)
2017. máj. 23. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!