Ilyen csaj tipus jön be a fiúknak? Többi lent. Fiúk válaszolnátok. Nektek az ilyenek bejönnek?
Figyelt kérdés
Van a suliban egy lány, akiről azt mondják hogy nagyon jól néz ki. De kezdjük ott hogy csont és bőr, ha csak egy kicsit lehajol kilátszik a gerice annyira, hogy meg lehet fogni, nuku mell és mégis kipakolja(kitömött meltartó) agyon sminkeli magát méghozzá nem is jól mert látszik rajta közelebbről hogy van rajta vagy 1kg alapozó (nem meri felvállalni, hogy csupa pattanás az arca) . Olyan miniszoknyában ment el egy koncertre mint amit még a 20éves nővérem sem venne fel.Emellé még párosul az is hogy sík hülye.És ezt már most, 13évesen elkezdte.... És ez az idővel csak rosszabb lesz.Tudom, hogy még fiatal vagyok 16 és nem tudhatom de a pasik tényleg azt nézik a lányokon, hogy milyen vékony (szinte már csont és bőr, meg mennyire kiteszi magát? De az ilyen bejön valakinek? Mondjuk a srác is aki bejön neki az is azt mondta, hogy 1éjszakára jó aztán pápá!2017. máj. 14. 07:11
1/9 anonim válasza:
Van akinek ez jon be de a tobbseg azt vallja inkabb h csonttal csak a kutyak jatszanak...mindenki mas es mindenkinek mas jon be ne ezzel torodj sztem h o kinek jon be akar egy ejszakara is...gondolom a kisugarzasa is az a feltunoskodo mindenben benne vagyok tini ribizli es ez rengeteget szamit akarh nez ki egy ejszakara a pasik tobbsege ah a haverod is mondta az ilyet ki hasznalja es derekra vagja de ennyi tobbet sose fog igy erni... kulsoleg se fogja senki a deszka alkattal modellnek felkerni ahhoz is tobb kell azert :DD
2/9 anonim válasza:
100% future feminazi libretard az a lány. :D
Aki sminkeli magát minimális alapozón felül az nálam alapból nem jöhet szóba.
3/9 anonim válasza:
#1-es! Az egy dolog, hogy neked nem tetszenek a vékony lányok, de ku.rva sz@rul tud esni, mikor valaki ilyeneket ír/mond! Nem mindenki divatból vékony és gondolom egy duci lányra se írnál olyat, hogy töltött hurka meg hájpacni...
4/9 anonim válasza:
#3 nem azert irtam a ribizlit mert h vekony hanem aki feltunoskodik ilyen oltozekkel es sminkkel az valoszinuleg olyan viselkedesu is...
5/9 anonim válasza:
Es a vekony lanyokkal sincs semmi bajom egyebkent
6/9 anonim válasza:
Es a feltunoskodesre irtam h az alak nem minden h bejojjon vki a pasiknak...
7/9 anonim válasza:
Nekem a vékony lányok jönnek be. Szerintem nincs semmi baj azzal,hogy nem szeretné, hogy lássák a pattanásos arcát és próbál a helyzeten javítani( még akkor is,ha ezt rosszul teszi). A viselkedése számomra sem szimpatikus! Kedves kérdezö! Te viszont nagyon is féltékenynek/irigynek tűnsz a leírásod alapján és ez legalább annyira kiábrándító,mint a lány viselkedése!
8/9 A kérdező kommentje:
#7 egyáltalán nem vagyok rá sem irigy sem féltékeny. Csak kérdeztem hogy mostani állás szerint tényleg az olyan lányoknak van e esélye pasit találni aki kitömi a melltartóját, 1kiló alapozót tesz fel mert nem meri felvállalni hogy pattanásos ezzel még nem is lenne baj de hogy már 13évesen? Akkor ha szerinted én is csináljam ezeket?? Én speciel nem szégyenlem hogy nem akkora a mellem hogy igazi kihívás legyen egyenesen állni meg pattanásom is van egy kevés meg ilyen idősen mit szégyejjek rajta?? Ha tényleg ez a divat akkor inkább halok meg 1000macskával meg egyéb állatokkal mert hogy én is ilyen legyek.. Ha valakinek nem vagyok elég jó akkor el lehet menni.. Egyébként is nem a külső a fontos hanem a személyiség.. Legalább is én ez alapján itélek meg embereket.. De ha neked az ilyen plázacicák jönnek be akkor hajrá😉😉
2017. máj. 14. 17:55
9/9 anonim válasza:
igen, ezek.
sőt, néha engem férfiak fujjognak le, mert nem sminkelem magam :D
aki feminácizott, annak meg inkább üzenném, hogy olvasson utána a feminizmusnak, mert a leírt leányzó pont szembemegy vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!