Szerintetek milyen szín passzolna hozzá?
Figyelt kérdés
Festettem egy képet és ki lesz állítva.A kép egy piros tulipánokkal teli vázát ábrázol lila háttérrel.Szerintetek milyen szín illene a kép hátterébe? Azért mert körbe lesz keretezve.2010. máj. 16. 09:12
1/2 anonim válasza:
húha már ez a lila-piros nekem kicsit bizarr, bár van oylan árnyalatuk, ami összeillik.Jól értem, most keretete keresel? Én olyat tennék rá, ami kicsit markánsabb, de nem túl feltünő(szóval nem fekete, vagy vörös) és én ilyenkor azt csinálom, h keresek egy árnyalatot, ami benne van a képben is(pl az egyik szirom olyan színű) és azt választom keretnek, így az a szín visszaköszön a keretben és a képen is és az harmónikus. Elég az is, ha csak nagyon kis felületen van meg az a szín, de az is jó lehet, ha mondjuk a festményen minden hasonló árnalatú(lila is meg a piros is pasztelso pl) akkor barna keret, de ugyanebben az árnyalatban. Hajrá
2/2 anonim válasza:
szerintem egy mogyoróbarna fa keret is szép hozzá.én ha nem tudom eldönteni milyen keret legyen rendszerint olyat veszek és illik hozzá mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!