Mivel kezeljem a köldök piercingem?
Sziasztok! Szerdán megyek köldök piercinget szúratni...és lenne pár kérdésem.
1, Milyen anyag a legmegfelelőbb hozzá?
2, Mekkora legyen a mérete?
3, Sok helyen olvastam, hogy tetran kenőcs, betadine oldat, aloe vera first jó rá... de megoszlanak a vélemények.. Akinek van köldök piercingje melyik vált be?
Körülbelül ennyi lenne, előre is nagyon köszönöm :)
Szia(:
Ahol szúratod biztos a megfelelő méretet adják majd,de először jobb ha egy kicsit hosszabb szárút választasz,mindenféle képen orvosi fémből készültet ,mivel erre nem lehetsz allergiás.
Igen valóban meg oszlanak a vélemények,de én is tetrán kenőccsel és betadine oldattal kezeltem.
Arra vigyázz,h a Betadine oldattal ne kezeld tartósan mivel hamar allergiás lehetsz a jódra.(mivel jódot tartalmaz..)
Naponta kétszer (reggel és este) kend be vékonyan Betadinnal' vagy a Tetrán kenőcs is jó..a Betadine oldatot fültisztító segítségével (annak is vattapamacsát jól átitatva) alaposan körbetörölgeted az ékszert, környékét és annak szárát, közvetlen ahol a bőrbe hatol.
egyébként ne nagyon mozgasd,piszkáld.
Fürdéskor és zuhanyzáskor ügyelj rá, hogy a friss piercing ne ázzon ki, lehetőleg ne érje víz, és tusfürdő vagy szappan ne kerüljön a nyílásba.!!
Amúgy még a Kamilla teás borogatás is segíti a gyógyulást.
Óvd a friss piercinget a hirtelen rántásoktól, nyomástól és egyéb külső fizikai behatástól.
A gyógyulási idő alatt ne vedd ki az ékszert!
A piercinget és a körülötte lévő bőrfelületet mindig tartsd tisztán.
Remélem tudtam segíteni.:)
sziooo:)
nagyonszépen köszönöm,
sokat segitettél (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!