Szerinted gázos, ha 17 évesen 51 kg és 166 cm vagyok? :SSS Puszcsi,17/L
"Három tehén ül a réten,
Egyik kicsiny kék kezében
Piros banán lifeg hetykén
Ha nem tetszik, harapd ketté."
h jön a szüzességhez és mi ez a vers?
sztem az a gáz h hülye vagy :)
ezen mekkorát röhögtem XDDDDD tök jó h vannak még ilyen jó fej lányok XDDDDD unatkozol?XD
18L
"Én 168cm vagyok és 47kg.Ezek a normális testalkatú lányok."
Ne haragudj, de az már inkább a kórosan sovány kategória.
És ezt nem én mondom, hanem a házipatika.com testtömeg-index kalkulátora(a tied 16,65):
"Kedves Hölgyem!
Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. Ha ez csak kisebb mértékű, talán még előnyösnek is látszik, hiszen a karcsúság sok férfi szemében vonzó. A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az ő testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van, amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent!
Nyilván Ön is tudja ezt magáról, netán ismerősei is felhívták a figyelmét arra, hogy érdemes lenne pár kilogrammot magára szednie. Természetesen elképzelhető, hogy génjeinek, csontozatának köszönhetően Ön alapvetően ilyen alkat, de érdemes tudnia, hogy a táplálkozással összefüggésbe hozható betegségek kockázata az Ön esetében nem alacsonyabb, sőt magasabb, mint a normál testtömeg-indexű embereké.
A túlzott soványságot táplálkozási zavarok, anorexia nervosa, étvágycsökkenés is okozhatja, ezen esetekben mindenképpen forduljon szakorvoshoz. Amennyiben az elmúlt fél éven belül hirtelen súlycsökkenésen esett át, keresse fel háziorvosát!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!