Fiúk, lányok szerintetek mik azok a smink termékek amik még természetes hatást keltenek?
Kicsit rosszul fogalmaztam, arra akarok kilyukadni, hogy mi az ami még nálatok belefér, nem túl sok és nem változtatja meg a nőt..
Én hétköznapokon bb krém,szempillaspirált használok(szemöldököm igazitom meg).Ha valahová megyek pl:buli,étterem akkor halványabban még tussal megcsinálom a szemem..
Igazából én nem érzem magam szépnek, de ha sminkelek(amit én amúgy néha soknak érzek) picit jobban érzem magam.(l/22)
Szerintem az alapozó/BB krém/CC krém, szempillaspirállal, és egy halvány rúzzsal (ecsettel, vagy ujjal felvitt) még természetes hatást kelt. Esetleg valami enyhe pirosító (Nem az én Essences durva pink színűm :D). Én ezeket szoktam használni. De ha jól meg van csinálva, a szemöldök is sokat dob és alig, vagy egyáltalán nem látszik ;)
15L
a legtermészetesebb, ha nincs :D
régen sminkeltem, mint állat, most már el se tudnám magam képzelni, zavart is...
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!