KI a szebb Kiss Ramóna vagy Balogh Edina?
kiss ramóna :
balogh edina:
A barátom megvan győződve arról, hogy Balogh Edina kenterbe veri Kiss Ramónát, ami szerintem nem igaz!!!!!!!! Kiss Ramóna sokkal csinosabb
vélemény:
Szerintem mindkettő nagyon szép.
Itt egy közös kép: [link]
Mind ketten nagyon szépek.: )
De szerintem Edina szebb.: D
De viszont nem tetszik a "mostani" haja. : /
Balogh Edina szerintem sem túl egyedi, olyan tucat divatbaba.
Kiss Ramóna meg ahogy kinézett, mikor bekerült a sorozatba, és amilyen most, a változás Ég és Föld, gyönyörű nő lett belőle, én is rá szavazok.
Balogh Edina ezerszer szebb! Már maga a tekintete, a gyönyörű barna szeme is igéző. HA csak a szeme lenne szép az arcában, akkor is gyönyörű lenne! De a szája is szép, szabályos, azt hittem, ilyet csak Photoshoppal lehet, de neki eredeti.
Kiss Ramóna akkor volt nagyon dögös, amikor bekerült a Barátok Köztbe. Tök jó, vagány, rövid haja volt, a mostani meg ilyen tucat, lógó izé. A színe is valami elég fos. Ramónának az orra kicsit olyan rajzfilmfigurás, viszont neki is szép szája van, de a szeme eléggé butává teszi a fejét, pedig hát biztos nem az.
Alakra is elég különbözőek: Ramónának virsli lábai vannak, de a felsőteste jó, Edina meg ha felszedne kb. 5 kg-t, akkor tökéletes lenne. Összességében Edina sokkal, de sokkal jobb nő, nem az a hétköznapi, a haja is tök jó most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!